Podobają mi się też, choć tylko z wyglądu Jaszczurki Wachlarzowe i Mroczne Konie. Oba te zwierzątka ładnie świecą w nocy, trochę dziwne, że bioluminescencji nie wykazują Ikrany i Toruk.
- (7 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Jakie są wasze ulubione zwierzęta?
Napisano 27 luty 2010 - 17:02
Podobają mi się też, choć tylko z wyglądu Jaszczurki Wachlarzowe i Mroczne Konie. Oba te zwierzątka ładnie świecą w nocy, trochę dziwne, że bioluminescencji nie wykazują Ikrany i Toruk.

Fìkifkey alor yawne lu oeru
Napisano 27 luty 2010 - 18:06
Napisano 27 luty 2010 - 19:12
Cytat
w sumie tego nie wiemy? chyba nie bylo takeij sceny w filmie, żeby mogła pokazać nam taką okoliczność, jak ikran w ciemnościach?;D w każdym razie nie przypominam sobie:)
a t, ikran u mnie to też numer jeden;D no i te jaszczurki tez kapitalne;)
Napisano 27 luty 2010 - 19:51
Aczykolwiek wiadomo dlaczego - na ziemi nie ma takiego stworzenia, które w jakimś stopniu byłoby odwzorowane na Ikranie. Możliwość posiadania takowego na własność a co lepsza możliwość "ujeżdżania" z efektem swobodnego i w pełni kontrolowanego lotu - wręcz aż nadto intrygują.
Napisano 27 luty 2010 - 21:01
Użytkownik Iknimaya dnia 27 lutego 2010 - 19:12 napisał
Scena, gdy Na'vi odlatują spod Drzewa Dusz. Był już wprawdzie świt, ale Drzewo Dusz jeszcze świeciło, więc Ikrany i Toruk też powinny świecić.

Napisano 27 luty 2010 - 21:26
Napisano 27 luty 2010 - 21:53
Użytkownik Iknimaya dnia 27 lutego 2010 - 21:46 napisał
Może tak, ale latające stworzenia wyglądałyby ekstra na nocnym tle; pomarańczowo-czerwony Toruk, zielono-niebieskie Ikrany, fioletowe Riti... Miodzio.

Napisano 28 luty 2010 - 10:51
Cyprian napisał:
Z tego co nam wiadomo to nie ludzie, lecz asteroida spowodowała wymarcie dinozaurów i innych prehistorycznych gatunków zwierząt. Tym raczej nie powinieneś nas obarczać.
Napisano 28 luty 2010 - 13:23
Cytat
oczywiście, zgadzam się, cud miód i orzeszki...by to był;p
ale najwyraźniej jest to niedopatrzenie w filmie, albo może jest jakieś na to wytlumaczenie, ale o tym wie lub nie;p już sam Cameron
Napisano 28 luty 2010 - 21:23
Nie będę odstawał xD. Też właśnie to zwierze najbardziej przypadło mi do gustu
A jakie są wasze ulubione Ziemskie zwierzęta? Bo moim jest wilk. Jest on symbolem siły, szybkości i niezależności (choć zazwyczaj żyją w watahach). Do tego dochodzi ich tajemniczość, piękny wygląd i dzikość. Ogólnie piękne zwierzęta
- (7 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox