- (7 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 5
- 6
- 7
Jakie są wasze ulubione zwierzęta?
Napisano 17 kwiecień 2011 - 12:45
Mnie urzekły ikrany i Tsaheylu, które powstaje, gdy połączy się ze swoim "panem". Jeszcze prolemury wydają mi się zabawne, podobnie jak jaszczurki wachlarzowe.
A z ziemskich zwierząt także lubię wilki, i jeszcze psy, a także koty, choć tylko dlatego, że właściwie jestem do nich podobna. Też chodzę własnymi drogami.
" - Powtórzcie mi jeszcze raz, co mówiła - rozkazał Vesemir, jednym zamachem wychylając kubek. - Słowo w słowo.
- Nie da się słowo w słowo - powiedział Geralt, zapatrzony w żar. - A sens, jeśli ma sens szukanie w tym sensu, był taki: ja i Coen umrzemy. Zęby będą naszą zgubą. Obu nas zabiją zęby. Jego dwa. Mnie trzy.
- Jest dość prawdopodobne - prychnął Lambert - że zostaniemy zagryzieni. Każdego z nas mogą w każdej chwili zgubić zęby. Was dwu jednak, jeśli ta wieszczba jest prawdziwie wieszcza, wykończą jakieś wyjątkowo szczerbate monstra."
- Nie da się słowo w słowo - powiedział Geralt, zapatrzony w żar. - A sens, jeśli ma sens szukanie w tym sensu, był taki: ja i Coen umrzemy. Zęby będą naszą zgubą. Obu nas zabiją zęby. Jego dwa. Mnie trzy.
- Jest dość prawdopodobne - prychnął Lambert - że zostaniemy zagryzieni. Każdego z nas mogą w każdej chwili zgubić zęby. Was dwu jednak, jeśli ta wieszczba jest prawdziwie wieszcza, wykończą jakieś wyjątkowo szczerbate monstra."
Napisano 17 kwiecień 2011 - 19:54
Na Pandorze zdecydowanie najbardziej zauroczyły mnie jaszczurki wachlarzowe, poza tym Ikrany i Thanatory oczywiście 
A na ziemi? Pantera, tygrys, lew, może pies... i jeszcze parę. (Muszę wyznać, iż NIENAWIDZĘ kotów domowych. Nie pytajcie, sam nie wiem dlaczego
)
A na ziemi? Pantera, tygrys, lew, może pies... i jeszcze parę. (Muszę wyznać, iż NIENAWIDZĘ kotów domowych. Nie pytajcie, sam nie wiem dlaczego
Mr.47 is watching you...

Napisano 18 kwiecień 2011 - 13:28
Co do zwierząt Pandory to będę miała chyba problem z wyborem (pomimo tego, że wcale tak dużo nie zostało ich w filmie przedstawionych
). Od zawsze najbardziej podobały mi się drapieżniki i te z filmu były wspaniałe.
Toruk- swoją rzadkość występowania nadrabia budzącą respekt wielkością i nieustraszonością, król przestworza. Jednak, nie wiem jak wam, ale wydaje mi się, że toruk nie został do końca dopracowany- rażą w oczy jego tylne łapy, które wyglądają jak doklejane i trochę mało wyraźny ma łeb, co innego Ikrany, które wyglądają naturalnie w każdym szczególe.
Jeśli chodzi o Ikrany- są zwinne, lekkie, oddane i piękne. Spełniają odwieczne marzenie latania.
Thanator- odważny, waleczny, zwinny, król lądu. Ma przepiękną, umięśnioną sylwetkę i ciekawie wyglądające wyrostki na głowie. Mam nadzieję, że w filmie pokażą naprawdę na co je stać bo czuję jakiś niedosyt po scenach z ich udziałem. Jakoś za mało grozy do niego dały.
To jest moja pierwsza 3. No i jeszcze jaszczurki wachlarzowe się znajdą bo są w swojej oryginalności urocze
Z Ziemskich to niewątpliwie wilki, ptaki drapieżne, gady- szczególnie węże, ohh
Toruk- swoją rzadkość występowania nadrabia budzącą respekt wielkością i nieustraszonością, król przestworza. Jednak, nie wiem jak wam, ale wydaje mi się, że toruk nie został do końca dopracowany- rażą w oczy jego tylne łapy, które wyglądają jak doklejane i trochę mało wyraźny ma łeb, co innego Ikrany, które wyglądają naturalnie w każdym szczególe.
Jeśli chodzi o Ikrany- są zwinne, lekkie, oddane i piękne. Spełniają odwieczne marzenie latania.
Thanator- odważny, waleczny, zwinny, król lądu. Ma przepiękną, umięśnioną sylwetkę i ciekawie wyglądające wyrostki na głowie. Mam nadzieję, że w filmie pokażą naprawdę na co je stać bo czuję jakiś niedosyt po scenach z ich udziałem. Jakoś za mało grozy do niego dały.
To jest moja pierwsza 3. No i jeszcze jaszczurki wachlarzowe się znajdą bo są w swojej oryginalności urocze
Z Ziemskich to niewątpliwie wilki, ptaki drapieżne, gady- szczególnie węże, ohh
Napisano 08 sierpień 2011 - 08:28
Co wy wszyscy macie z tymi tygrysami?! xD
Nie dodałam chyba ziemskiego zwierzaka: konie, wilki, aligatory i krokodyle... i węże... i orły... i wszystkie zwierzaki oprócz owadów i kotów (dużych i małych)
Więc trzeba uważać żeby na Ikranie cię nie złapali za loty po pijaku
Nie dodałam chyba ziemskiego zwierzaka: konie, wilki, aligatory i krokodyle... i węże... i orły... i wszystkie zwierzaki oprócz owadów i kotów (dużych i małych)
Cytat
Ale jak policja zabierze ci prawko za jazdę po pijaku to trzeba zdawać jeszcze raz xD
Więc trzeba uważać żeby na Ikranie cię nie złapali za loty po pijaku
Napisano 11 wrzesień 2011 - 19:15
O.O
Ile ty masz lat? Pięć? Z taką ortografią to do przedszkola, stary.
Arasapa, jak można nie lubić kotów???
<rozczula się>
Ile ty masz lat? Pięć? Z taką ortografią to do przedszkola, stary.
Arasapa, jak można nie lubić kotów???
<rozczula się>

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
- (7 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 5
- 6
- 7

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox