Uwaga! Twoja przeglądarka jest w bardzo starej wersji.
Zaktualizuj ją natychmiast.

Korzystasz z bardzo starej wersji Internet Explorera (6.0). Nie jest ona wspierana przez producenta i stanowi potencjalne zagrożenie. Jeśli jesteś w pracy i widzisz tę wiadomość, skontaktuj się ze swoim administratorem i poproś o aktualizację przeglądarki.

Aby dowiedzieć się, dlaczego powinieneś dokonać aktualizacji, kliknij w poniższy link:

Tak, chcę dowiedzieć się więcej
Logo

Włącz
Logowanie Rejestracja Pomoc
Zaawansowane
  • Forum
  • Użytkownicy
  • Komunikator plemienny
  • Avatar-Forum.pl - Największe w Polsce Forum Avatara
  • > Ogólne dyskusje
  • > Kultura i rozrywka
  • > Gry
  • Nowa zawartość
  • Kanał RSS
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Wiedźmin

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Toruk Macto Ikona

• Dicko Macto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 481
  • Rejestracja 2010-02-14
Napisano 04 maj 2012 - 12:30

Pewnie wyjdę na lamera (lamerkę?) bo znowu muszę prosić o pomoc w Wiedźminie :D
Robię ja sobie ostatni rozdział i w pewnej chwili w Starym Dworzyszczu atakuje mnie grupa mutantów. Ma mi niby pomóc wielka Triss Merigold i temerscy żołnierze ale ich pomoc na nic się nie przydaje. Zawsze pod koniec starcia gdy zostaje już kilku przeciwników ginę -.-
Wiecie jak to przejść? Może ktoś z was opracował jakąś taktykę?
Z góry wielkie dzięki.
Dołączona grafika
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Dołączona grafika
-1
  • Do góry of the page up there ^
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Veruis Ikona

• Skxawng
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 98
  • Rejestracja 2010-02-14
Napisano 04 maj 2012 - 12:54

Cała zabawa polega na... zabiciu tych mutantów? Jak masz problem, to zmniejsz poziom trudności (chyba się da w czasie rozgrywki), ewentualnie nafaszeruj się eliksirami, spróbuj wyciągać pojedyńczo. Kombinuj. Bo jeśli teraz nie dajesz rady, to powodzenia później. Bo to z pewnością będzie zabawne, jak zmierzysz się z kolejnymi przeciwnikami, wielokrotnie silniejszymi od mutantów.

Moją taktyką było wpadnięcie na chama i wyzabijanie. Nie ma co się bawić. :P

Pamiętaj, żeby wypić jaskółkę i w razie niskiego poziomu życia to biegać wokół i unikać ich ataków, aż zregenerujesz życie.

O ile jeszcze nie grasz na najłatwiejszym.. Kuno
"Ależ ja mam paskudny uśmiech [...] ależ ja mam paskudną gębę, ależ ja paskudnie mrużę oczy. Więc tak wyglądam? Zaraza"

Wieczny Ogień, A. Sapkowski
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Wolf Ikona

• Omatikaya
  • PipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 361
  • Rejestracja 2010-02-18
Napisano 04 maj 2012 - 13:52

Ja gdy miałem trudne starcia z dużą ilością przeciwników zazwyczaj piłem Jaskółkę i jakiś eliksir wzmacniający znaki lub Puszczyka. Uciekałem wrogom i cały czas z dystansu uderzałem Igni. Okazyjnie tylko uderzałem mieczem. Tym sposobem da się przejść praktycznie każde starcie.
Polecam też używać oleje na miecze. One na prawdę dużo dają. Poza tym cały czas zostawiać za sobą Yrden.
"Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy."
Nowy nick dedykuje tym którym stary trudno się wymawiało xD
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Toruk Macto Ikona

• Dicko Macto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 481
  • Rejestracja 2010-02-14
Napisano 04 maj 2012 - 15:18

Najzabawniejsze jest to że nie mam Jaskółki a na mutanty nie ma oleju :D
Veruis, ja nie mam problemów z silnymi przeciwnikami. Bossów zabijam bez problemu a strzygę odczarowałam za pierwszym podejściem, poza tym to już końcówka gry więc o wiele silniejszych przeciwników raczej nie będzie. A co do taktyki "wpadanie na chama i zabijanie" to próbowałam jej i nie działa.
(A jeśli będę zdesperowana to po prostu zadzwonię po kolegę i będzie po problemie :D )
Dołączona grafika
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Dołączona grafika
-1
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Veruis Ikona

• Skxawng
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 98
  • Rejestracja 2010-02-14
Napisano 04 maj 2012 - 16:25

Nie masz jaskółki ani olejów? Miłej zabawy z
Spoiler
kościejem

No cóż, to łatwo nie będzie. Ale jedyne co ci mogę poradzić, to zabij jednego i biegaj aż zregenerujesz siły...
"Ależ ja mam paskudny uśmiech [...] ależ ja mam paskudną gębę, ależ ja paskudnie mrużę oczy. Więc tak wyglądam? Zaraza"

Wieczny Ogień, A. Sapkowski
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Unforgettable Ikona

• Kolorowy Johny
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 327
  • Rejestracja 2010-02-15
Napisano 04 maj 2012 - 16:39

Jak nie umiesz przejść czegoś sama, to poszukaj solucji po necie, a nie wykorzystujesz innych..
Jeśli solucja i porady dotyczące walki nie pomagają, to znaczy, że brakuje Ci "skilla"...
Jeśli robisz to samo, co na videosolucji i dalej nie możesz przejść to zawsze są jeszcze "cheaty".
Jeśli z "cheatami" znowu poległaś, to znaczy, że Bóg Cię opuścił, a Ty masz prawdziwy antytalent.

Desperacja prowadzi do grzechu jakim jest pierwszy "cheat"
Pierwszy "cheat" prowadzi do kolejnych.
I tak oto stajesz się "cheaterem", znanym również jako podgracz.
Dołączona grafika
Retired
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Bezimienny963 Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 189
  • Rejestracja 2010-05-31
Napisano 04 maj 2012 - 20:07

A ja sie z toba Kuno nie zgodzę,jeśli ktoś gra na cheatach na singleplayerze to indywidualna sprawa,co innego gdy cheatujesz grajac po sieci,ale to co robisz na singlu to twoja sprawa i możesz sobie nawet przechodzić każdą grę cheatując i w sumie to dlaczego ma się określać kogośjako "podgracza" jak to napisaleś,tylko dlatego że nie potrafi przejść pewnego etapu/levelu/całej gry nie wszyscy muszą być "pro gamerami" a że chcą poznać całą grę,bez męczania się godzinami z jednym poziomem i wolą sobie wpisac kod,to tylko i wyłącznie jest ich sprawa.
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Unforgettable Ikona

• Kolorowy Johny
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 327
  • Rejestracja 2010-02-15
Napisano 04 maj 2012 - 20:35

Widzę, że niektórzy mają problemy z wyczuciem całkiem sporej nutki ironii, cynizmu i żartu w części moich wypowiedzi. Chyba od tej pory zacznę po każdym zdaniu dodawać w nawiasie wyjaśnienie...
Dołączona grafika
Retired
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

• ← Poprzedni temat
  • Gry
  • Następny temat →
Strona 1 z 1