- (8 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Tutaj się witamy Jesteś po raz piewszy na forum ? Przedstaw się nam!
Napisano 10 luty 2010 - 22:25
19 na karku, z Polsky, podobnie jak użytkownik wyżej, na forum trafiłem poprzez wpisanie w google: "Avatar forum". Zainteresowania: sport, muzyka, dobre kino, grafika, all co z komputerami, no i od niedawna: Pandora, Na'vi i wszystko co z Avatarem powiązane
Napisano 11 luty 2010 - 10:54
Napisano 11 luty 2010 - 20:16
bardzo miło mi wszystkich powitać, mam na imię Piotr (27 lat)
Fotografia, motoryzacja oraz różne ciekawe piwa niepasteryzowane to tematy, które nie są mi obce...
Oczywiście banalne będzie stwierdzenie, że film Avatar należy do kręgu moich zainteresowań gdyż to oczywiste
Generalnie od jakiegoś czasu próbuje wyrwać się codziennej rutyny: stanie w korkach, praca, stanie w korkach, dom i tak od kilku lat - ile można ?
Napisano 12 luty 2010 - 15:12
Mam na imię Marta jestem z Polski ,a dokładniej ze Świdnicy (dolnośląskie) ...
Na forum natrafiłam przed chwileczką w taki sam sposób jak większość z was ,
czyli poprzez wpisanie w google: avatar forum.
Myślę , że jestem z was wszystkich najmłodsza ... ale to chyba nie problem , no nie ? Mam 14 lat . Interesuję się fotografią , wszystkim co związane z plastyką...
Napisano 13 luty 2010 - 14:09
jako mały chłopiec marzyłem by Polecieć na Pandorę. W końcu się to udało. Film Camerona odmienił mnie i nadał życiu nowy kierunek. Od teraz wraz z wami będę starał się o ciepłą a raczej cholernie niebezpieczną i interesującą posadę u dr Augustin wśród fosforyzujących drzew i krzewów. Mam nadzieję, że wyruszymy kiedyś na wspólny survival w góry Alleluja.
Pozdrawiam Tka'nu
Napisano 13 luty 2010 - 15:45
Moje zainteresowania to Tajemnicza energia dzięki której połączone są wszystkie żywe istoty, ludzki umysł i jego potęga a także ludzka psychika. Z łatwością mogę przeanalizować ludzką psychike bez potrzeby zadawania głupich pytań. Zawsze byłem inny od wszystkich dzieciaków w moim wieku. Nigdy nie interesowałem się piłką nożna i innymi takimi rzeczami. Stało się to dla mnie w pewnym momencie życia utrapieniem, ponieważ dzieciaki z tego powodu zaczęły mi dokuczać a nawet się nademną znęcać
PS. Na forum trafiłem z portalu Onet.pl (było reklamowane)
Napisano 14 luty 2010 - 21:19
Napisano 15 luty 2010 - 12:36
3m|n3m
|'m n0t ΔfrΔ|d, t0 tΔk3 Δ $tΔnd
3v3ryb0dy, c0m3 tΔk3 my hΔnd
w3'll wΔlk th|$ r0Δd t0g3th3r, thr0ught th3 st0rm
whΔth3v3r w3Δth3r, c0ld 0r wΔrm
ju$t l3t y0u kn0w thΔt, y0u'r3 n0t Δl0n3
H0ll3r |f y0u f33l thΔt y0u'v3 b33n d0wm th3 sΔm3 r0Δd...
Napisano 15 luty 2010 - 18:47
Jestem w pierwszej liceum na profilu matematyczno-fizycznym.
Czasami rysuje (bez widocznego talentu), piszę opowiadania (- || -) oraz słucham muzyki - właściwie wszystkiego ci mi wpadnie w ręke.
Natomiast ja znalazłem to forum poprzez serwis YouTube. Szukałem czegoś o avatarze i oglądając trailer zobaczyłem pod przyciskiem "play" wzmniankę o forum. A będąc wtedy nie w pełni władz umysłowych wpadłem zobaczyć, czy inni ludzie czują się tak samo jak ja. Co - naszczęscie - okazało się prawdą i bardzo poprawiło moje samopoczucie.
No to chyba tyle ode mnie.
Napisano 15 luty 2010 - 21:15
Mam na imię Marek pochodzę z Legnicy...
Interesuje się głownie grami komputerowymi lecz konkretnie jedna... World of Warcraft.( Ciekawostka taka mała z mojej strony) Jestem uczniem 2 klasy technikum na profilu Architektura Krajobrazu, jest to rodzaj "zapełniania" wolnej przestrzeni ogrodu, placu itp roślinami ozdobnymi oraz materiałami sztucznymi. Na te forum trafiłem przez przypadek szukajac nowych piosenek z albumu Hollywood Undead zobaczyłem właśnie ta stronę, wszedłem na chwile a zostałam na dłużej. Jestem wielkim fanem filmu "Avatar", i nie dla efektów 3D lecz dla całej fabuły która moim zdaniem naprawdę jest dobra.
Tyle ode mnie mam nadzieje że znajdziemy wspólny język ;>
Napisano 15 luty 2010 - 22:37
Mam na imię Piotr i 26 lat, jestem z Bielska-Białej.
Interesuję się głownie fantastyką. Książki, filmy, gry: nie tylko na kompa, więc figurkowe: oba Warhammer'y, różne karcianki. Lubię też s-f, więc chodzę do kina na takie filmy jak Avatar:)
Forum zostało mi polecone.
P.S. hehe teraz główne zainteresowanie to tematy o Avatarze.
Napisano 19 luty 2010 - 13:38
Nazywam się Klaudia i mam jeszcze 13 <do czerwca xD> lat<myślałam że będę tu najmłodsza ale nie jest źle>. Pochodzę z okolic Bielska Białej<dalszych okolic
- (8 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »