Uwaga! Twoja przeglądarka jest w bardzo starej wersji.
Zaktualizuj ją natychmiast.

Korzystasz z bardzo starej wersji Internet Explorera (6.0). Nie jest ona wspierana przez producenta i stanowi potencjalne zagrożenie. Jeśli jesteś w pracy i widzisz tę wiadomość, skontaktuj się ze swoim administratorem i poproś o aktualizację przeglądarki.

Aby dowiedzieć się, dlaczego powinieneś dokonać aktualizacji, kliknij w poniższy link:

Tak, chcę dowiedzieć się więcej
Logo

Włącz
Logowanie Rejestracja Pomoc
Zaawansowane
  • Forum
  • Użytkownicy
  • Komunikator plemienny
  • Avatar-Forum.pl - Największe w Polsce Forum Avatara
  • > Avatar
  • > Film Avatar
  • > Fakty i doniesienia
  • Nowa zawartość
  • Kanał RSS
  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • →
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Worthington zapowiada pięć części "Avatara" Będzie pracował z Cameronem choćby za "wiadro ryb"

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Luke Ikona

• Pa'li Makto
  • Ikona
  • Grupa Administrator
  • Postów 684
  • Rejestracja 2010-03-06
Napisano 23 marzec 2010 - 10:12

Dołączona grafika

Sam Worthington, gwiazda filmu "Avatar" przewiduje, że powstać może nie tylko jeden sequel tego przebojowego obrazu, ale nawet kilka kolejnych części. Aktor zdradza także, że choć podpisał już intratne kontrakty na role w kilku sequelach przeboju, to z Jamesem Cameronem jest w stanie pracować nawet za "wiadro ryb".

- Coraz bardziej wydaje mi się, że będą "Avatar 3, 4 i 5" - mówi aktor w jednym z udzielonych wywiadów i dodaje: - Powstaną one jednak tylko wtedy, kiedy Jim rzeczywiście postawi sobie takie wzywanie. To nie jest człowiek, który osiada na laurach. Jeśli uzna, że będzie to dla niego wyzwanie, a przy okazji będzie mógł dokonać jakiejś rewolucji, to kilka sequeli na pewno powstanie.

Aktor zdradza także, że choć żadne oficjalne decyzje w sprawie kolejnych odcinków “Avatara" nie zostały jeszcze podjęte, on zgodził się na udział w kilku sequelach tego filmu podczas podpisywania umowy na rolę w oryginale. Kontrakt przewiduje dla niego dość solidną gażę, ale Worthington zapewnia, że za możliwość pracy z Cameronem jest gotów wziąć nawet "wiadro ryb".

żródło: stopklatka

Zapowiada się bardzo ciekawie. :) Wcześniej zastanawiano się tylko nad drugą częścią. Później mówiono o trylogii. A teraz Sam zdradza nam, że być może zobaczymy 5 część. To byłaby wspaniała inicjatywa. :) Ciekawe, jakich rewolucji możemy się jeszcze spodziewać po Jamesie. :D
Dołączona grafika
2
  • Do góry of the page up there ^
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Kuno Ikona

• Omatikaya
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 311
  • Rejestracja 2010-02-15
Napisano 23 marzec 2010 - 10:22

Bardzo ciekawie się to zapowiada. 5 części Avatara. Chyba nikt nawet o czymś takim nie marzył.
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Jakesully Ikona

• Omatikaya
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 258
  • Rejestracja 2010-02-12

Napisano 23 marzec 2010 - 10:59

Sam jak zawsze z tym swoim humorem hehe. Co do nwesa to zajefajny, mam się o co modlić żeby się to ziściło
oby jak najwięcej Avatara i jak najszybciej
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Susano'o Ikona

• Ikran Makto
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 957
  • Rejestracja 2010-02-25
Napisano 23 marzec 2010 - 11:01

Czyżby trylogia ewoluowała w sagę?! B) Nie no dla mnie wiadomość dnia. :D
Dołączona grafika
Dołączona grafikaFìkifkey alor yawne lu oeruDołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Kamil Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 30
  • Rejestracja 2010-03-12
Napisano 23 marzec 2010 - 11:11

Myślę że Sam się trochę zagalopował
ale oczywiście nie miał by nic przeciwko temu żeby tak było choć to oczywiście będzie zależało od przyjęcia następnych części i ich wynikach finansowych
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Rufus Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 9
  • Rejestracja 2010-03-08
Napisano 23 marzec 2010 - 12:42

Hmm...5 części to dużo do nakręcenia i myślę, że jak do 2020 zdąży to bedzie super.To całkiem dobry pomysł,ponieważ ten film ma tylu fanów i każda kolejna część to będzie sporo kasy.Mam nadzieję,że saga o Avatarze będzie jak star warsy.Teraz każdy je zna i podziwia mimo swojego wieku.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Kxrekorikus Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 142
  • Rejestracja 2010-03-14
Napisano 23 marzec 2010 - 15:01

Tak ale trochę sobie poczekamy :P Cameron mówił, że teraz stworzenie jednej części zajmie mu ok 3 lata. A nad "2" pracy nie zaczyna- jak znam życie zobaczymy ją gdzieś w 2014-15. Ma być 5 czyli jeszcze 3 wyjdą... 3*3=9 2014/15= 2023-2024 by wyszła ostatnia część :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   procker Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 18
  • Rejestracja 2010-03-18
Napisano 23 marzec 2010 - 15:09

Avatar ma tylu fanów, ze kazda nowa część moze pobić zyskami poprzednią. Więc calkiem mozliwe, ze nakreci te nawet 4 kolejne. Było by super :)
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Ake'tuan Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 135
  • Rejestracja 2010-03-12
Napisano 23 marzec 2010 - 16:07

kurde byłoby super. albo od razu 6. będzi tyle co Gwiezdnych Wojen :D a w ostatniej części na ziemi ponownie odradza się natura i ludzie żyją tak jak u zarania... ;> hehe
Spoiler
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
The Best Movie Ever.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   mk321 Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 30
  • Rejestracja 2010-03-18

Napisano 23 marzec 2010 - 16:14

Oh i ah! ;D
Najpierw wiedziałem tylko o "Avatar" - domyślałem, się, że może to być część czegoś większego (jak np. Star Wars). Dlatego tym bardziej chciałem iść na pierwszą część. Właśnie powód dla którego nie oglądałem (w całości) żadnej części SW to było to, że nie wiedziałem o co chodzi (musiałbym obejrzeć wszystko od początku).

Gdy usłyszałem, że Avatar będzie trylogią nie byłem bardzo zaskoczony (byłem prawie pewien, że będzie "Avatar 2".)

Ale teraz gdy okazuje się, że może być jeszcze więcej części to jeszcze lepiej.

Boje się tylko jednego... Żeby Avatar nie stał się flakami z olejem. Shrek, Shrek 2, Shrek 3, Shrek n+1... Czy nie wiem ile części Harrego Pottera, Władcy Pierścieni, Star Wars. Pierwsza, druga, może i trzecia cześć jeszcze ciekawi, następne stają się oklepane i nudne (i nie oszukujmy się bardzo komercyjne i jak najszybciej "produkowane" a nie "tworzone").
Mam nadzieję, że z Avatarem tak się nie stanie. A jako jednemu z fanów się nie znudzi. Równocześnie życzę sobie, aby nowe części był tworzone z pasją i z dbałością o szczegóły.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Avatar_fun Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 48
  • Rejestracja 2010-03-06
Napisano 23 marzec 2010 - 16:15

Super super super i jeszcze tysiąc razy super.Zajebiście by było jakby się udało Cameronowi stworzyć więcej niż 3 części Avatar'a :D :D :D :D :D :D :D :D
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Susano'o Ikona

• Ikran Makto
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 957
  • Rejestracja 2010-02-25
Napisano 23 marzec 2010 - 16:23

Wyświetl postUżytkownik Kxrekorikus dnia 23 marca 2010 - 15:01 napisał

A nad "2" pracy nie zaczyna- jak znam życie zobaczymy ją gdzieś w 2014-15. Ma być 5 czyli jeszcze 3 wyjdą... 3*3=9 2014/15= 2023-2024 by wyszła ostatnia część :D

O rany, jaki ja już wtedy będę stary. :o -_- :wacko:
Dołączona grafika
Dołączona grafikaFìkifkey alor yawne lu oeruDołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Black Jack Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 180
  • Rejestracja 2010-02-10
Napisano 23 marzec 2010 - 16:52

Świetna wiadomość. Miło słyszeć tym bardziej, że mówi o tym aktor - widać jak bardzo Sam zaangażowany jest w tą produkcję, zdaje sobie sprawę, że rolą tą zyskał wielu fanów a brak kontynuacji w tym przypadku mógłby być ogromną stratą dla jego osoby i kariery.

No tylko prawda jest taka, że nie możemy być wszystkiego tacy pewni. Jak sam artykuł mówi Worthington "przewiduje" - miejmy nadzieję, że przewidywania te będą trafne. Jedno co naprawdę zadowala to to, iż Sam wierzy w kolejne kontynuację i również jak my z wielką niecierpliowścią ich wyczekuje.

Tak więc pozostało nam tylko czekać i jak już kiedyś wspominałem niemożliwością jest aby Cameron w pełni nie wykorzystał takiej "perełki" jaką jest Avatar ;)
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   kubos Ikona

• Omatikaya
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 323
  • Rejestracja 2010-02-13
Napisano 23 marzec 2010 - 20:30

Cameron nie jest chyba na tyle niepoważny żeby zabić kurę znoszącą złote jaja :) Moim zdanie szansa na sagę jest spora, i osobiście niezmiernie mnie to cieszy. Pozostaje czekać, ale przynajmniej jesteśmy pewni że jest na co :)
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Ja_Avatar Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 9
  • Rejestracja 2010-03-11
Napisano 23 marzec 2010 - 21:41

YES YES YES !!! :D

Rozumiem, że z wrażenia brakuje słów, jednak nie mogłeś napisać chociaż dwóch linijek ze słowem "yes"?/ Veruis
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Sarn Nord Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 45
  • Rejestracja 2010-02-28
Napisano 23 marzec 2010 - 21:44

Miejmy tylko nadzieję, żeby JC podołał i, aby to wyszło było by wtedy wspaniale. Jezu jak by Avatar był tak rozbudowany jak Star Wars to by było po prostu genialne.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Last Shadow Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 192
  • Rejestracja 2010-03-03
Napisano 23 marzec 2010 - 23:06

A ktokolwiek przypomniał sobie o tym, że Cameron chcę by już kolejna część nie nazywała się Avatar, bo ma to nijak do fabuły (Jake stał się już Na`vi)? Jeśli miałbym prorokować to części kolejne będą się nazywać:
- Atak Na`vi.
- Zemsta Młotogłowa.
- Toruk Macto 7 Nowa Nadzieja.
- Quaritch Kontratakuje.
- Powrót Palulukana (specially for Ku`no ;) )
Oooooo, i jako część 6,5- Mroczny Parker :P .
Dołączona grafika

"- Hmm... Ale teraz... Ludzi jest przecież dużo więcej niż... Niż was.
- Bo mnożycie się jak króliki- zgrzytnął zębami krasnolud.- Nic, tylko byście chędożyli, w kółko, bez wyboru, z kim popadło i gdzie popadło.
(...) To i masz szczerą prawdę i wierną historię świata, którym włada ten, kto sprawniej rozłupuje innym czaszki i w szybszym tempie nadmuchuje baby. (...)
- Yarpen- rzekł zimno Geralt, podjeżdżając do nich na Płotce- Powściągnij się nieco, jeśli łaska, w doborze słów.
A. Sapkowski
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Kxrekorikus Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 142
  • Rejestracja 2010-03-14
Napisano 24 marzec 2010 - 07:24

Wyświetl postUżytkownik Sarn Nord dnia 23 marca 2010 - 21:44 napisał

Miejmy tylko nadzieję, żeby JC podołał i, aby to wyszło było by wtedy wspaniale. Jezu jak by Avatar był tak rozbudowany jak Star Wars to by było po prostu genialne.

Tak wprawdzie na to jest zero szans ;/
SW to cała galaktyka miliony planet masa różnych cywilizacji itp. A w "Avatarze" wszystko się dzieje na linii ZIEMIA-PANDORA
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   Jakesully Ikona

• Omatikaya
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 258
  • Rejestracja 2010-02-12

Napisano 24 marzec 2010 - 08:58

no taki jest kanon, to znamy i ja wolałbym żeby tak zostało i myślę że JC nie zrobi jakiś dziwactw, ALE to jest s-f i można do niego prawie wszystko wcisnąć;)
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Galeandir Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 47
  • Rejestracja 2010-03-04
Napisano 24 marzec 2010 - 09:13

Dlatego ja nie widzę tego tak cukierkowo... Naprawdę wyzwaniem jest stworzenie tych kilku kolejnych części o Na'vi, Pandorze, czy ataku ludzi. Ledwo co da się z tego zrobić trzy części (tak ja to widzę). Chyba, że z tego wyjdą jakieś filmy dokumentalne. :P To nawet nie byłby taki zły pomysł, tyle że nie sprzedałby się za dobrze. Prędzej czuję, że jedną z tych części będzie prequel. Byłbym naprawdę zadowolony, gdyby stworzył pan Cameron te części, i okazałyby się czymś naprawdę wspaniałym, lecz będąc realistą, mam cichą nadzieję, że do piątki nie dojdzie, bo niestety w każdej sadze, której jestem fanem, po liczbie filmów przekraczającą 3, zaczyna się robić niestety niesmacznie (Obcy i Predator, które sprofanowały filmy typu AvP, czy Obcy Przebudzenie, i Star Wars, no w nowej trylogii chyba tylko trójka jest naprawdę dobra, lecz IMO gorsza starszej trylogii). Ale kto wie... Trzymam kciuki za JC, aby podjął mądrą decyzję!
Peace Love Empathy
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

• ← Poprzedni temat
  • Fakty i doniesienia
  • Następny temat →
  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2