Uwaga! Twoja przeglądarka jest w bardzo starej wersji.
Zaktualizuj ją natychmiast.

Korzystasz z bardzo starej wersji Internet Explorera (6.0). Nie jest ona wspierana przez producenta i stanowi potencjalne zagrożenie. Jeśli jesteś w pracy i widzisz tę wiadomość, skontaktuj się ze swoim administratorem i poproś o aktualizację przeglądarki.

Aby dowiedzieć się, dlaczego powinieneś dokonać aktualizacji, kliknij w poniższy link:

Tak, chcę dowiedzieć się więcej
Logo

Włącz
Logowanie Rejestracja Pomoc
Zaawansowane
  • Forum
  • Użytkownicy
  • Komunikator plemienny
  • Avatar-Forum.pl - Największe w Polsce Forum Avatara
  • > Avatar
  • > Film Avatar
  • > Fakty i doniesienia
  • Nowa zawartość
  • Kanał RSS
  • (2 strony)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Worthington zapowiada pięć części "Avatara" Będzie pracował z Cameronem choćby za "wiadro ryb"

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   Johnas Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 423
  • Rejestracja 2010-02-26
Napisano 24 marzec 2010 - 20:33

5 części..ok super. Ale boje się tego by nie stały się one z czasem nudne i naiwne. Dobrze by było aby każda z kolejnych części wprowadzała coś nowego ciekawego i aby była choć tak samo dobra jak pierwsza część :P. Ale ja wierze w Camerona i myślę iż zrobi z tego wspaniałą antologię która przyćmi wszystkie inne tego typu produkcje razem wzięte.
Z góry przepraszam za moje błędy ortograficzne, stylistyczne, językowe, składniowe itp...
Dołączona grafika
0
  • Do góry of the page up there ^
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Agie Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 34
  • Rejestracja 2010-03-12
Napisano 24 marzec 2010 - 21:43

Jeśli Jim ma aż tak bujną wyobraźnię(a myślę, że ma :P) to uda mu się napisać jeszcze parę części. Choć kocham "Avatara" to mam nadzieję, że powstanie tylko trylogia, a nie saga, bo po co wałkować w koło ten sam temat. Poza tym Cameron musi jeszcze w swoim życiu zrobić parę innych filmów, na co bardzo liczę B)
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   Iknimaya Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 192
  • Rejestracja 2010-02-25
Napisano 24 marzec 2010 - 22:06

no niby fajnie...ale z drugiej strony jest obawaza...żeby się to nie rozlazło...nie znudziło...
-np jak zobaczylam zwiastun 4 części shreka, to pomyslalam sobie 'o nie'...bo tak na prawde kazda z kolejnych częsci jest coraz bardziej naciągana i robiona na siłę...więc chcę wierzyć, że JC wie 'kiedy zejść ze sceny' i ze nie popsuje swoje godzieła
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   Luke Ikona

• Pa'li Makto
  • Ikona
  • Grupa Administrator
  • Postów 684
  • Rejestracja 2010-03-06
Napisano 24 marzec 2010 - 22:34

Bo w Shreku cały czas chodzi o to samo: jest fajny zielony ogr, gadający i wkurzający go osioł, milutki kot itd... Ciągle to samo - wpadają w tarapaty, a na koniec wszyscy są szczęśliwi. :P Nie mówię, że to zła bajka, ale ja też poczułem tak, jak Iknimaya, że każda kolejna część była już robiona trochę na siłę.

James Cameron wyznaje zasadę, by nigdy nie robić dwa razy tego samego filmu. Mówił to kiedyś w jakimś wywiadzie. I udowodnił to w Terminatorze. Druga część niby opowiada o przygodach niby tego samego bohatera, a jednak wszystko się odwróciło: Terminator zamiast zabijać to chroni, zamiast być zabójcą staje się bohaterem, zamiast go nienawidzić - lubimy go. Czy ktoś się spodziewał takiego zwrotu akcji? :P Ja tam nie wiem, bo nie interesowałem się tym filmem, gdy wychodził do kin. Ale teraz sobie wyobrażam, że fani musieli przeżyć szok na widok takiej przemiany Terminatora. Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. :)

Mam nadzieję, że Jim wciąż trzyma się swoich zasad i nie dopuści do tego, by kolejne części do znudzenia opowiadały tą samą historię - przyjeżdżają ludzie po Unubtanium, a Na'vi ich wypierają. Myślę, że po Cameronie możemy się spodziewać czegoś niespodziewanego. :P
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   jaracz jamajskiej trawy Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 40
  • Rejestracja 2010-04-29
Napisano 30 kwiecień 2010 - 13:19

Tyle części AVATAR -a dziarsko się zapowiada coś jak trylogia Obcego
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   Kajtek Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 33
  • Rejestracja 2010-04-17
Napisano 03 maj 2010 - 22:26

Ja w pełni wierze w JC ! Bardzo bym się cieszył gdyby powstało nawet 5 części Avatara !
Może i jestem dziwny ale po oglądnięciu tego filmu odrazu chciałem więcej i główkowałem nocami co mógłby stworzyć JC do sequela :) Jestem pełen nadziei że JC wymyśli coś niesłychanie nowego czym po raz kolejny przeżyjemy te emocje ! Czekam z wielką niecierpliwością! A Nasz aktor Sam Worthington zyskał u mnie bardzo wielkiego plusa ! Widać że nie tylko fani chcą kolejnych części ! ;)
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   Jake(I love Neytiri!) Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 13
  • Rejestracja 2010-04-07
Napisano 04 maj 2010 - 07:44

Wyświetl postUżytkownik Galeandir dnia 24 marca 2010 - 09:13 napisał

Dlatego ja nie widzę tego tak cukierkowo... Naprawdę wyzwaniem jest stworzenie tych kilku kolejnych części o Na'vi, Pandorze, czy ataku ludzi. Ledwo co da się z tego zrobić trzy części (tak ja to widzę). Chyba, że z tego wyjdą jakieś filmy dokumentalne. :P To nawet nie byłby taki zły pomysł, tyle że nie sprzedałby się za dobrze. Prędzej czuję, że jedną z tych części będzie prequel. Byłbym naprawdę zadowolony, gdyby stworzył pan Cameron te części, i okazałyby się czymś naprawdę wspaniałym, lecz będąc realistą, mam cichą nadzieję, że do piątki nie dojdzie, bo niestety w każdej sadze, której jestem fanem, po liczbie filmów przekraczającą 3, zaczyna się robić niestety niesmacznie (Obcy i Predator, które sprofanowały filmy typu AvP, czy Obcy Przebudzenie, i Star Wars, no w nowej trylogii chyba tylko trójka jest naprawdę dobra, lecz IMO gorsza starszej trylogii). Ale kto wie... Trzymam kciuki za JC, aby podjął mądrą decyzję!

Ja uwielbiam oglądać wszystkie części Star Wars i one nigdy mi się chyba nie znudzą i jeśli następne części będą tak samo dobre jak Avatar 1 to będę miał problem: ,,Star Wars czy Avatar" - Co wolę? :D
Taraz kiedy to piszę oglądam w telewizji SW Mroczne Widmo(chyba po raz 50-ty).
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   Ninat Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 14
  • Rejestracja 2010-05-12
Napisano 14 maj 2010 - 19:01

Ciekawie. 5 części !
Słyszałam o trzech.. :)

Chyba jednak wolałabym, żeby były te trzy części.. ;|
Bo przy pięciu Avatar może się stać nudny i taki trochę naciągany.
Oby CAmeron miał wyczucie i nie zepsuł takiego wspaniałego filmu.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   Bocianek Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 97
  • Rejestracja 2010-04-06
Napisano 14 maj 2010 - 19:41

5 części..... aż mnie ciarki przechodzą ;) Ninat nie bój się Cameron nic nie popsuje ;)
Dołączona grafika
,,Nazwa, którą Na^vi nadali temu stworzeniu wywodzi się z wierzeń. Mówią one, że jeśli Leonopteriks rzuci na ciebie cień, będzie to ostatni cień, jaki ujrzysz w życiu."
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   Chireadan Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 98
  • Rejestracja 2010-05-10

Napisano 14 maj 2010 - 20:43

Jak wszystkie będą wciągały jak jedynka, to ulala, rewolucja :)
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#31 Użytkownik nie jest zalogowany   Meribu Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 160
  • Rejestracja 2010-05-17

Napisano 18 maj 2010 - 12:54

No wlasnie zgadzam sie z przedmowcami, jezeli ktos chce zrobic az tyle czesci to naprawde musi uwazac zeby tego nie zapsuc. Trzeba sie naprawde niezle natrudzic zeby zrobic chociaz 3 tak rewolucyjne filmy jak pierwsza czesc.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#32 Użytkownik nie jest zalogowany   Norm Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 107
  • Rejestracja 2010-03-01
Napisano 21 maj 2010 - 20:30

Oby się tylko nie rozlało

Hihihihi... muszę pisać czemu właśnie cię warnuje?/Veruis
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#33 Użytkownik nie jest zalogowany   Coliber Ikona

• Omatikaya
  • PipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 348
  • Rejestracja 2010-05-11
Napisano 21 maj 2010 - 23:21

Obiecujące jest to, że z Avatarem długo się nie pożegnamy, będziemy dalej brnąć w ten fantastyczny świat. Choć z kolejnymi częściami zawsze bywa tak, że poddawane są pod ocenę pierwszemu. Jednak sam fakt powrotu na Pandorę, ujrzenia jej nowego oblicza i zobaczenia postaci w nowych przygodach, jakie one by nie były, będzie niezapomniane i wartościowe dlatego nie da się zepsuć kolejnych części. A JC potrafi zaskoczyć więc nie ma co się obawiać, że fabuła będzie usypiać czy oburzać. To trzeba zobaczyć, przeżyć i nie oceniać ;)
Dołączona grafika
~Think- Fly!
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

• ← Poprzedni temat
  • Fakty i doniesienia
  • Następny temat →
  • (2 strony)
  • +
  • ←