Worthington zapowiada pięć części "Avatara" Będzie pracował z Cameronem choćby za "wiadro ryb"
Napisano 24 marzec 2010 - 20:33
Napisano 24 marzec 2010 - 21:43
Napisano 24 marzec 2010 - 22:06
-np jak zobaczylam zwiastun 4 części shreka, to pomyslalam sobie 'o nie'...bo tak na prawde kazda z kolejnych częsci jest coraz bardziej naciągana i robiona na siłę...więc chcę wierzyć, że JC wie 'kiedy zejść ze sceny' i ze nie popsuje swoje godzieła
Napisano 24 marzec 2010 - 22:34
James Cameron wyznaje zasadę, by nigdy nie robić dwa razy tego samego filmu. Mówił to kiedyś w jakimś wywiadzie. I udowodnił to w Terminatorze. Druga część niby opowiada o przygodach niby tego samego bohatera, a jednak wszystko się odwróciło: Terminator zamiast zabijać to chroni, zamiast być zabójcą staje się bohaterem, zamiast go nienawidzić - lubimy go. Czy ktoś się spodziewał takiego zwrotu akcji?
Mam nadzieję, że Jim wciąż trzyma się swoich zasad i nie dopuści do tego, by kolejne części do znudzenia opowiadały tą samą historię - przyjeżdżają ludzie po Unubtanium, a Na'vi ich wypierają. Myślę, że po Cameronie możemy się spodziewać czegoś niespodziewanego.
Napisano 03 maj 2010 - 22:26
Może i jestem dziwny ale po oglądnięciu tego filmu odrazu chciałem więcej i główkowałem nocami co mógłby stworzyć JC do sequela
Napisano 04 maj 2010 - 07:44
Użytkownik Galeandir dnia 24 marca 2010 - 09:13 napisał
Ja uwielbiam oglądać wszystkie części Star Wars i one nigdy mi się chyba nie znudzą i jeśli następne części będą tak samo dobre jak Avatar 1 to będę miał problem: ,,Star Wars czy Avatar" - Co wolę?
Taraz kiedy to piszę oglądam w telewizji SW Mroczne Widmo(chyba po raz 50-ty).
Napisano 21 maj 2010 - 23:21

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox