Strona 1 z 1
Dungeons and Dragons w skrócie D&D ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
Napisano 27 marzec 2010 - 19:49
Nie chciały, żebyś uznał to za atak na twoją osobę, ale nie widzę ciebie w funkcji mistrza gry. Zresztą system DD podlega innym prawom niż te, którym podlega Avatar. Nie mógłbyś popradzić sesji w tym systemi uprzednio nie zmieniając wielu praw.
"Ależ ja mam paskudny uśmiech [...] ależ ja mam paskudną gębę, ależ ja paskudnie mrużę oczy. Więc tak wyglądam? Zaraza"
Wieczny Ogień, A. Sapkowski
Napisano 27 marzec 2010 - 20:02
Niestety veruis masz racjÄ™
. Wiele praw w d20 muszÄ™ pozmieniać,wielÄ™ praw(np.pandory)podmienić i ogólnie wszystko ponaciÄ gać.
Ale wciÄ Å¼ czekam na efekt mojej dÅ‚ugiej pracy uzależniony ode mnie
PS. To pierwsza sesja jakÄ tworzÄ™.System d20 to system polegajÄ cy na prowadzeniu rozgrywki przez MP(Mistrza Podziemi), w którym niewiadome wyrzuca siÄ™ kostkami o wielu bokach(nie tylko sześćiu ale też: trzech,osmiu,dziesiÄ™ciu,dwunastu,dwudziestu)
Ale wciÄ Å¼ czekam na efekt mojej dÅ‚ugiej pracy uzależniony ode mnie
PS. To pierwsza sesja jakÄ tworzÄ™.System d20 to system polegajÄ cy na prowadzeniu rozgrywki przez MP(Mistrza Podziemi), w którym niewiadome wyrzuca siÄ™ kostkami o wielu bokach(nie tylko sześćiu ale też: trzech,osmiu,dziesiÄ™ciu,dwunastu,dwudziestu)
Napisano 27 marzec 2010 - 21:12
Nie istnieją kostki twójścienne to po pierwsze. Chodzi ci o czterościenną.
Wiem o tym Norm. Grałem w D&D. Są również kości procentowane. A pomiędzy Mistrzem Podziemi a Mistrzem Gry nie ma żadnej różnicy.
Wiem o tym Norm. Grałem w D&D. Są również kości procentowane. A pomiędzy Mistrzem Podziemi a Mistrzem Gry nie ma żadnej różnicy.
"Ależ ja mam paskudny uśmiech [...] ależ ja mam paskudną gębę, ależ ja paskudnie mrużę oczy. Więc tak wyglądam? Zaraza"
Napisano 27 marzec 2010 - 21:56
skasuj jeszcze tego posta i ilość napisanych postów na liczniku w profilu(-5)
Nie skasuje. Chcę żebyś przeczytał to. Nie jestem twoj� prywatn� kasarsk� postów. Lepiej o tym pamiętaj. /Veruis
!!!
przepraszam wszystkich
(ciebie też veruis
!!!
Nie pisz tym kolorem.. Już dawno powinieneś załapać, że używaj� go tylko moderatorzy tj. Ja, Ver. i Kubos. /Kuno
Nie skasuje. Chcę żebyś przeczytał to. Nie jestem twoj� prywatn� kasarsk� postów. Lepiej o tym pamiętaj. /Veruis
!!!
przepraszam wszystkich
(ciebie też veruis
!!!
Nie pisz tym kolorem.. Już dawno powinieneś załapać, że używaj� go tylko moderatorzy tj. Ja, Ver. i Kubos. /Kuno
Napisano 11 kwiecień 2010 - 10:40
Zmiany w mechanice praktycznie zerowe, jedyne co musiał byś zrobić to stworzyć (opisać) rase Na'vi, i scharakteryzować wszystkie jej atrybuty i premie. Stworzyć dokładny opis świata, stworzyć klimatyczne wyposażenie opisać statystyki. Wbrew pozorom to nie jest dużo pracy ;]. Dzięki Pandoropedi oraz przewodniku po swiecie avatara, wszystkie opisy masz właściwie załatwione, zostaje tylko wymyślenie statystyk.
Strona 1 z 1

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox