Czy znalazłeś swoją „Pandorę”???
Napisano 02 kwiecień 2010 - 18:38
Ja znalazłem swoją dosyć dawno ( ok. 3 lat temu) i dla niektórych może się wydawać dziwnym miejscem, to miejsce jest dosyć spokoje daję odsapnąć od obowiązków, rzadko kiedy spotkam tam jakąś osobę. W tym miejscy jest dużo drzew ( ogólnie mówiąc dużo zieleni)[ zdziwiło mnie że niema tam śmieci a co do polskich lasów to są „dywany śmieci”]
Tym miejscem jest stary nieczynny cmentarz żydowski ( jedyny minus na cmentarzy to że panuję tam „sztywna atmosfera”)
Jaszcze dodam że lubię tam usiąść i dumać ,myśleć a o czym to moja sprawa

Napisano 02 kwiecień 2010 - 19:20

Je adore voir tu beau yeux .
I love looking in your beautiful eyes.
Me encanta ver tus hermosos ojos
Oel ngeyä lora menarit tse'eia
Napisano 02 kwiecień 2010 - 19:58
W mojej miejscowości jest droga gdzie jeździ mało samochodów, obok jest lasek i wyrobisko piachu. Jak tam posprzątam to będzie OK,nawet ognisko można rozpalić

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon

Napisano 02 kwiecień 2010 - 21:31

Napisano 02 kwiecień 2010 - 22:36

Napisano 05 kwiecień 2010 - 14:44
Napisano 05 kwiecień 2010 - 20:03
Gdy spacerowaliśmy razem czułem taki spokój i ukojenie.
Musze zabrać ją kiedyś nad taką polanę o zachodzie słońca.

Je adore voir tu beau yeux .
I love looking in your beautiful eyes.
Me encanta ver tus hermosos ojos
Oel ngeyä lora menarit tse'eia
#9 Gość_Silmean_*
Napisano 05 kwiecień 2010 - 22:34

Napisano 06 kwiecień 2010 - 14:18

Napisano 18 kwiecień 2010 - 19:07

Oto moje zasady:
I. Jeśli masz coś do mnie powiedz mi to prosto w twarz.
II. Jeśli już masz mi coś do powiedzenia to zrób to poprawnie ortograficznie i składniowo.
III. Nigdy nie słucham i nie rozmawiam z tchórzami i idiotami.
IV. Nie wyzywaj mnie ani nie obrażaj, bo mocny na odległość to każdy jest.
V. Wyrażam własną opinię, ale nie podważam niczyich opinii.
VI. Każdy ma swój gust, jeśli mój ci się nie podoba to się nie odzywaj.
VII. Nie lubię niesprawiedliwych ludzi i sądów.
VIII. Nie muszę ciebie lubić, ty mnie też, ale tolerujmy się nawzajem.
IX. Nie pytaj gdzie coś znaleźć tylko sam poszukaj, chyba ze już nie możesz znaleźć.
X. Zanim do mnie napiszesz z pytaniem przemyśl je przynajmniej trzy razy.
To są moje zasady, jeśli ci się nie podobają mam jeszcze inne...
XI. Nie tępię leni, tępię idiotów.
Wujek Google nie boli!
Napisano 28 kwiecień 2010 - 13:09

I mam takie pytanie, czy żeby dodać do posta fotkę musi ona być w necie czy mogę z twardego wrzucić? Mam zdjęcia tych drzew to bym pokazał, ale są na twardzielu

Ok, już wiem. Ale mam jeszcze problemy, żeby je wrzucić. Muszę nad tym po pracować

Użytkownik BlackMetal edytował ten post 28 kwiecień 2010 - 15:41
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
"Im więcej dany kraj produkuje broni, tym mniej bezpieczny się staje – ten, kto ma broń, stanowi cel ataku."
"Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny."
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć."
"Aby słyszeć, należy milczeć."
"Śmierć jest ceną, jaką płacimy za życie, za wszelkie życie."
"Tylko to, co jest śmiertelne niesie w sobie życie."
Napisano 28 kwiecień 2010 - 14:26

"I guess it was never meant to be
But it's just something we have no control over and that's what destiny is
But no more worries, rest your head and go to sleep
Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream"
DeviantArt
Last.fm
Napisano 28 kwiecień 2010 - 16:05
To jest moje Drzewo Dom. Zdjęcie jest jakie jest, ale jest

Użytkownik kubos edytował ten post 28 kwiecień 2010 - 20:36
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
"Im więcej dany kraj produkuje broni, tym mniej bezpieczny się staje – ten, kto ma broń, stanowi cel ataku."
"Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny."
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć."
"Aby słyszeć, należy milczeć."
"Śmierć jest ceną, jaką płacimy za życie, za wszelkie życie."
"Tylko to, co jest śmiertelne niesie w sobie życie."
Napisano 04 maj 2010 - 13:17
Napisano 11 maj 2010 - 19:21

Drugim miejscem jest moja działka nad jeziorem. Piękne miejsce. Pola, drzewa, żółty piasek. Choć ciszą można nacieszyć się jedynie wiosną- w sezonie mamy tam wielu turystów. Moim marzeniem jest wybudowanie tam własnego domu i stworzenie małego paradise

Napisano 12 maj 2010 - 00:35

Wiele lat temu, w swoim rodzinnym mieście, miałam takie miejsce, które było moim własnym, dzikim światem. Nazywało się to po prostu 'kamień' - ogromna, okrągła skała na szczycie zespołu niewysokich wzniesień niedaleko za miastem. Bardzo ciężko było się tam dostać (i do bezpiecznych to z pewnością nie należało), ale pewnie dlatego to miejsce zachowało się od dewastacji przez bezmyślnych piknikowiczów. Gdy weszło się na szczyt, można było zobaczyć całą okolicę, las i wzgórza, nie słychać było żadnych odgłosów ludzkiego życia, tylko ptaki i wiatr. Na dole, w cieniu ogromnych, starych drzew, był maleńki skrawek czegoś w rodzaju piaszczystej plaży, a spośród skał wypływało źródło z niesamowicie zimną i czystą wodą, która strumieniem dopływała do pobliskiej rzeki.
Byłam tam tylko kilka razy w swoim życiu, ale na pewno na zawsze to zapamiętam. Teraz niestety miasto się rozrosło, w okolicy zamieszkało sporo więcej ludzi, więc na pewno nie jest już tak, jak kiedyś, ale przypuszczam albo przynajmniej mam nadzieję, że to miejsce nadal istnieje i nadal nie zostało tak całkiem ujarzmione. Ciekawe, może kiedyś uda mi się jeszcze je odnaleźć.

"Wolna jak ptak,
Niczym anioł, co na skrzydłach mknie.
Lekka jak wiatr,
Kiedy w lustrze wody budzi się..."