Pandora w pokoju... da się!
Napisano 02 czerwiec 2010 - 21:26
Napisano 03 czerwiec 2010 - 09:19
P.S ten sklep robi tapety na zamówienie 9 tapetę awatar widziałem na wystawie wzorów do zamówienia). A sklep znajduję się w Białymstoku

Napisano 04 czerwiec 2010 - 11:42
I mam takie pytanie, nie wiem czy w dobrym dziale: wie ktoś jak samemu zrobić hamak? Chciałabym spróbować, tylko nie wiem jak...
Napisano 06 czerwiec 2010 - 15:20
http://www.spamek.vot.pl/?p=62 - robienie prostego hamaka z koca, kijów i szkurka
http://allegro.pl/it...lory_240cm.html - dosyć tani i fajny hamak
Robienie własnego plecionego hamaka to dość trudna i czasochłonna rzecz. O wiele łatwiej jest kupić sobie na allegro czy w jakimś sklepie. Oczywiście o wile większa frajda jest jak samemu się wykona. Może później jeszcze dodam jakiś link jak samemu wypleść hamak (o ile znajdę
Napisano 06 czerwiec 2010 - 18:44
Moim zdaniem ciekawy element dekoracyjny, ale wymaga codziennej opieki. Wrzucę kilka fotek może też ktoś się skusi
1
2
3
Mam gatunek ficus retusa, ale jeszcze zbyt mały na jakieś fotki
Nierozsądni ludzie przystosowują świat do siebie.
Dlatego też cały postęp zależy od ludzi nierozsądnych.
-George Bernard Shaw
Wyobraźnia, podobnie jak logika, to wartościowe, choć trochę ograniczone narzędzie. Choćbyś bowiem miał ją jak największą,
nie jesteś w stanie sobie wyobrazić prostoty życia.
Napisano 07 czerwiec 2010 - 14:29
Napisano 22 lipiec 2010 - 19:48

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Napisano 27 lipiec 2010 - 10:21
Napisano 20 wrzesień 2010 - 19:23

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Napisano 20 wrzesień 2010 - 19:54
Cytat
można kopić spławiki a w zasadzie części do spławików z fosforem świeca kilka h są tanie (5 zł za 10 szt) maja jakieś 3 cm długości, jak nawet się rozleje/ lub wysmarujesz się (wspomnienia z nad jeziora) ty wystarczy się spłukać i nie świecisz

Napisano 21 wrzesień 2010 - 19:38
Na bal przebierańców( andrzejkowy) pomaluję się na niebiesko i zrobie takie kropki.
Sorry za offtopa

Napisano 11 marzec 2011 - 17:51
Cytat
ą moim zdaniem najlepiej by się wpasowały wierzby.
- Nie da się słowo w słowo - powiedział Geralt, zapatrzony w żar. - A sens, jeśli ma sens szukanie w tym sensu, był taki: ja i Coen umrzemy. Zęby będą naszą zgubą. Obu nas zabiją zęby. Jego dwa. Mnie trzy.
- Jest dość prawdopodobne - prychnął Lambert - że zostaniemy zagryzieni. Każdego z nas mogą w każdej chwili zgubić zęby. Was dwu jednak, jeśli ta wieszczba jest prawdziwie wieszcza, wykończą jakieś wyjątkowo szczerbate monstra."
Napisano 13 kwiecień 2011 - 22:46
Powyrzucałem niepotrzebne mi rzeczy i się okazało, że na niektórych pułkach nic nie zostało
Ponastawiałem więc muszelek, kamieni, i kawałków drewna, glinianych wazoników, małych obrazków z kwiatami/przyrodą
Wyszło ok 50kg śmieci, ale jeszcze nie skończyłem. Teraz kiedy na półkach stoi tylko kilka rzeczy wydaje się, że jest więcej miejsca i łatwiej będzie sprzątać
Nierozsądni ludzie przystosowują świat do siebie.
Dlatego też cały postęp zależy od ludzi nierozsądnych.
-George Bernard Shaw
Wyobraźnia, podobnie jak logika, to wartościowe, choć trochę ograniczone narzędzie. Choćbyś bowiem miał ją jak największą,
nie jesteś w stanie sobie wyobrazić prostoty życia.
Napisano 18 lipiec 2011 - 10:12
ewentualnie w przypływie weny twórczej też na sobie
Producent obiecuje taki efekt:

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox