Uwaga! Twoja przeglądarka jest w bardzo starej wersji.
Zaktualizuj ją natychmiast.

Korzystasz z bardzo starej wersji Internet Explorera (6.0). Nie jest ona wspierana przez producenta i stanowi potencjalne zagrożenie. Jeśli jesteś w pracy i widzisz tę wiadomość, skontaktuj się ze swoim administratorem i poproś o aktualizację przeglądarki.

Aby dowiedzieć się, dlaczego powinieneś dokonać aktualizacji, kliknij w poniższy link:

Tak, chcę dowiedzieć się więcej
Logo

Włącz
Logowanie Rejestracja Pomoc
Zaawansowane
  • Forum
  • Użytkownicy
  • Komunikator plemienny
  • Avatar-Forum.pl - Największe w Polsce Forum Avatara
  • > Avatar
  • > Obsada
  • Nowa zawartość
  • Kanał RSS
  • (2 strony)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Zoë Saldana Aktorka od 2000 roku

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   Susano'o Ikona

• Ikran Makto
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 957
  • Rejestracja 2010-02-25
Napisano 15 maj 2011 - 12:26

Najnowszy film z Zoë (główna rola!). Zapowiada się ciekawie. Premiera we wrześniu. :)

Dołączona grafika
Dołączona grafikaFìkifkey alor yawne lu oeruDołączona grafika
1
  • Do góry of the page up there ^
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Luke Ikona

• Pa'li Makto
  • Ikona
  • Grupa Administrator
  • Postów 684
  • Rejestracja 2010-03-06
Napisano 15 maj 2011 - 17:28

Dowiedziałem się o tym filmie z Twittera Zoe. I już wiem, że chcę go zobaczyć. :)
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   BlackMetal Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 589
  • Rejestracja 2010-04-12
Napisano 17 maj 2011 - 11:31

Film faktycznie zapowiada się ciekawie. Zapewne będzie nieźle poplątany. Scenariusz napisał m.in. Luc Besson więc nie powinno być kiepsko. Boli mnie tylko to, że zniszczyli Mustanga z roku ok. 65 :(
"W zasadzie najważniejsze jest życie. A jak już jest życie, to najważniejsza jest wolność. A potem oddaje się życie za wolność. Wtedy już nie wiadomo, co jest najważniejsze."
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
"Im więcej dany kraj produkuje broni, tym mniej bezpieczny się staje – ten, kto ma broń, stanowi cel ataku."
"Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny."
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć."
"Aby słyszeć, należy milczeć."
"Śmierć jest ceną, jaką płacimy za życie, za wszelkie życie."
"Tylko to, co jest śmiertelne niesie w sobie życie."

0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   Susano'o Ikona

• Ikran Makto
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 957
  • Rejestracja 2010-02-25
Napisano 20 listopad 2011 - 11:20

Dołączona grafika
Dołączona grafika
1
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   Toruk Macto Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 460
  • Rejestracja 2010-02-14
Napisano 20 listopad 2011 - 17:34

O BoSZe! Zakochałem się w tym gifie. Wogóle ostatnio zakochałem się w Zoe po obejrzeniu Colombiany.
Tak swoją drogą, czy tylko mi tak cholernie podoba się moment gdy Zoe/Cataleya tańczy?
Dołączona grafika
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   Johnas Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 423
  • Rejestracja 2010-02-26
Napisano 20 listopad 2011 - 18:35

Kurcze Colombiany jeszcze nie oglądałem, ale oglądałem 2 filmy z udziałem Zoe i muszę stwierdzić... że na tych filmach, mam trochę wrażenie jak bym oglądał Neytiri w wersji człowieka. Ma pewne zachowania które są dla niej charakterystyczne, ale to fajnie :). Od czasu obejrzenia Avatara, coraz bardziej interesuję się tą aktorką ,no i stała się moją ulubioną. Musze jak najszybciej obejrzeć tą Colombianę. Miałem jechać do kina, ale nie wyszło :/

(ciekawostka: komputer chciał mi zamienić słowo Neytiri na Britney o_O)
Z góry przepraszam za moje błędy ortograficzne, stylistyczne, językowe, składniowe itp...
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   Fanti Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 464
  • Rejestracja 2010-11-10
Napisano 20 listopad 2011 - 18:43

Sexy!!! :D O tak Neytiri w ciele człowieka,tylko szkoda że leży i przez to niewiele widać ^^
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   Toruk Macto Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 460
  • Rejestracja 2010-02-14
Napisano 20 listopad 2011 - 19:42

Johnas, oglądając Columbianę miałem podobne wrażenie. Zoe ma charakterystyczną mimikę i zachowanie. Nawet jej ruchy (patrz. pierwsza scena zabójstwa) przywodzą na myśl Neytiri od której jest O NIEBO ŁADNIEJSZA.
Dołączona grafika
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   Susano'o Ikona

• Ikran Makto
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 957
  • Rejestracja 2010-02-25
Napisano 20 listopad 2011 - 21:43

Cytat

... od której jest O NIEBO ŁADNIEJSZA.

Dla mnie Neytiri w dalszym ciągu jest archetypem kobiecego ideału, tak samo jak podczas pierwszego seansu w kinie. I nie zmieni tego nawet fakt jak prędzej czy później zmienię stan cywilny. :P
Dołączona grafika

@mody sorry za offtopa.

oj za dobry chyba dla was jestem, Kuno was by już kilkakrotnie zgnoił :P / Xantis

Użytkownik Xantis edytował ten post 21 listopad 2011 - 18:51
Powód edycji: uwaga :P

Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   Johnas Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 423
  • Rejestracja 2010-02-26
Napisano 21 listopad 2011 - 20:18

Piękno to pojęcie względne. Ja osobiście gdy po raz pierwszy obejrzałem zdjęcia Zoe, to uważałem ze Neytiri jest dużo od niej ładniejsza. Gdy obejrzałem więcej zdjęć i obejrzałem film z jej udziałem Zoe (nie pamiętam nazwy filmu) stwierdziłem, że jest chyba jednak ładniejsza jako człowiek. Ale gdy sięgnąłem po grafikę z Ney... stwierdziłem ze obie są dla mnie równie piękne ale każda na swój sposób. Ot i mi się mój wewnętrzny konflikt rozwiązał :D.
Z góry przepraszam za moje błędy ortograficzne, stylistyczne, językowe, składniowe itp...
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#31 Użytkownik nie jest zalogowany   Fanti Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 464
  • Rejestracja 2010-11-10
Napisano 21 listopad 2011 - 21:03

Niebieski jest bardzo sexowny!!! :D Gdyby nie Avatar,a głównie Neytiri to o istnieniu Zoe nawet nie miałbym pojęcia. Cóż Zoe jest niestety nie dostępna :/ ,a o Neytiri to nawet nie ma co wspominać :( .
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#32 Użytkownik nie jest zalogowany   Susano'o Ikona

• Ikran Makto
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 957
  • Rejestracja 2010-02-25
Napisano 22 listopad 2011 - 08:27

Wyświetl postUżytkownik Fan dnia 21 listopad 2011 - 21:03 napisał

Zoe jest niestety nie dostępna :/

No to Cię "rozczaruję!" Powodzenia. :D
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#33 Użytkownik nie jest zalogowany   Xantis Ikona

• Ikran Makto
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 1309
  • Rejestracja 2010-03-28
Napisano 22 listopad 2011 - 09:37

Ludzie co za offtop... ... przestańcie! Chyba takie rozmowy były już w jakimś temacie :P Każdy kto napisze od tej chwili posta mówiącego o tym która jest lepsza ( Neytiri czy Zoe ) dostanie warna.

Po za tym Ney i Zoe to jedna i te sama osoba z tym że Ney jest "kosmicznym" wytworem wyobraźni JC ( nie zaprzeczę że fajnym ). Idąc logicznym tokiem rozumowania jeśli obie to jedna osoba z czego jedna zagrała drugą to Zoe raz ze jest sobą, a dwa że ma w sobie coś z Neytiri, jeśli oczywiście Ney nie siedzi w jej psychice :P.

Cytat

O BoSZe! Zakochałem się w tym gifie. Wogóle ostatnio zakochałem się w Zoe po obejrzeniu Colombiany.

Masz dziewczynę? Coś mi się wydaje ze nie :P

Cytat

Dla mnie Neytiri w dalszym ciągu jest archetypem kobiecego ideału, tak samo jak podczas pierwszego seansu w kinie.

Szczerze mówiąc nie powiem że po części nie masz racji, Ney ma twardy charakter, jest nie do złamania, jest dzika, odważna oraz dosyć fajnie się porusza. No niestety ale ideały nie istnieją! Nie widzę sensu mieć za wzór kobiety Ney skoro żyjemy w czasach gdzie 3/4 dziewczyn jest nieśmiała a 2/4 są już uzależnione za młodu. Myślę że warto docenić to co się ma niżeli mieć i tego nie doceniać. Ja się cieszę z tej kobiety którą kocham, może nie jest ideałem ale ważne że mi starcza świadomość że mam swoją 2 połówkę, że ktoś jest przy mnie.

Cytat

I nie zmieni tego nawet fakt jak prędzej czy później zmienię stan cywilny.

Zmieni się :P Jeśli będziesz ją prawdziwie kochał to się zmieni na 100%. Ona wtedy będzie dla ciebie ideałem :P

Napisaniem tego posta kończę wątek, jak coś pisać na pw
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#34 Użytkownik nie jest zalogowany   Notos Ikona

• Tipani
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 149
  • Rejestracja 2010-06-06
Napisano 22 listopad 2011 - 15:10

Wyświetl postUżytkownik Xantis dnia 22 listopad 2011 - 09:37 napisał

Ludzie co za offtop... ... przestańcie! Chyba takie rozmowy były już w jakimś temacie :P Każdy kto napisze od tej chwili posta mówiącego o tym która jest lepsza ( Neytiri czy Zoe ) dostanie warna.

Po za tym Ney i Zoe to jedna i te sama osoba z tym że Ney jest "kosmicznym" wytworem wyobraźni JC ( nie zaprzeczę że fajnym ). Idąc logicznym tokiem rozumowania jeśli obie to jedna osoba z czego jedna zagrała drugą to Zoe raz ze jest sobą, a dwa że ma w sobie coś z Neytiri, jeśli oczywiście Ney nie siedzi w jej psychice :P.

Masz dziewczynę? Coś mi się wydaje ze nie :P

Szczerze mówiąc nie powiem że po części nie masz racji, Ney ma twardy charakter, jest nie do złamania, jest dzika, odważna oraz dosyć fajnie się porusza. No niestety ale ideały nie istnieją! Nie widzę sensu mieć za wzór kobiety Ney skoro żyjemy w czasach gdzie 3/4 dziewczyn jest nieśmiała a 2/4 są już uzależnione za młodu. Myślę że warto docenić to co się ma niżeli mieć i tego nie doceniać. Ja się cieszę z tej kobiety którą kocham, może nie jest ideałem ale ważne że mi starcza świadomość że mam swoją 2 połówkę, że ktoś jest przy mnie.

Zmieni się :P Jeśli będziesz ją prawdziwie kochał to się zmieni na 100%. Ona wtedy będzie dla ciebie ideałem :P

Napisaniem tego posta kończę wątek, jak coś pisać na pw

Wybacz Xantis, ale chcę, żeby userzy wiedzieli, co o tym myślę.
Najpierw piszesz, że ideałów nie ma i to, że twoja kobieta też nie jest ideałem, a potem:

Wyświetl postUżytkownik Xantis dnia 22 listopad 2011 - 09:37 napisał

Ona wtedy będzie dla ciebie ideałem :P

raczej chodziło o to że w jego oczach będzie ideałem. zamoczeni miłością wielu rzeczy nie widzimy dla tego wydaje się nam że ktoś jest ideałem a nie gburowatą suką... ( bez obrazy ) / Xantis

^ - Ja wiedziałem o co Ci chodziło, tyle, że mi chodzi o to, że twoja wypowiedź się nie pokrywa, przez niedopowiedzenia. /Notos

Ponadto, dodam, że nie masz racji. Każda osoba ma swój ideał i niekoniecznie musi on być idealny dla innych ludzi. Dla jakiejś kobiety ideałem może być otyły facet z brodą po kolana z IQ 15. "Ideał" to pojęcie względne, każdy może je sobie tłumaczyć jak chce.

A co do Zoe - jej gra aktorska jest dobra, jak dla mnie nawet świetna, choć widziałem ją dotąd w zaledwie 2 filmach. Jej uroda może się podobać lub nie. Do tego, ja wybieram drugą opcję. Widziałem wiele piękniejszych kobiet od Zoe idąc ulicą.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#35 Użytkownik nie jest zalogowany   Susano'o Ikona

• Ikran Makto
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 957
  • Rejestracja 2010-02-25
Napisano 14 grudzień 2011 - 11:24

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Z innej beczki... jeśli prequel Avatara doszedłby kiedyś do skutku, do roli Sylwanin świetnie nadałaby się Thandie Newton. Ma podobne rysy twarzy do Zoe, no i jest kilka lat starsza. :)
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#36 Użytkownik nie jest zalogowany   BlackMetal Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 589
  • Rejestracja 2010-04-12
Napisano 04 luty 2012 - 14:32

Gdzieś ostatnio mi się przeczytało (lecz źródła nie posiadam), że Zoe była świadkiem wypadku samochodowego. Zachowała zimną krew i pomogła ofiarom wypadku oraz zadzwoniła pod numera alarmowy. Była także z poszkodowanymi aż do przybycia ambulansu. Jak widać odwagę i opanowanie Zoe ma także poza planem filmowym. Brawo za postawę ;)
"W zasadzie najważniejsze jest życie. A jak już jest życie, to najważniejsza jest wolność. A potem oddaje się życie za wolność. Wtedy już nie wiadomo, co jest najważniejsze."
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
"Im więcej dany kraj produkuje broni, tym mniej bezpieczny się staje – ten, kto ma broń, stanowi cel ataku."
"Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny."
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć."
"Aby słyszeć, należy milczeć."
"Śmierć jest ceną, jaką płacimy za życie, za wszelkie życie."
"Tylko to, co jest śmiertelne niesie w sobie życie."

0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#37 Użytkownik nie jest zalogowany   Xantis Ikona

• Ikran Makto
  • Ikona