oglądałem dzisiaj avatara i zobaczyłem błąd (który może być tylko w mojej wersji bo kiedyś oglądałem i wydaje mi się że było ok na innej kopii) a mianowicie w ostatniej walce co ten koleś w zbroi rozwala to cos co leży Jack i otwiera kapsułę i u mnie nie ma po otwarciu nikogo w niej a w następnej scenie już jest. Jak to u mnie wygląda przedstawia screen
błąd w filmie
Napisano 18 maj 2010 - 23:51
oglądałem dzisiaj avatara i zobaczyłem błąd (który może być tylko w mojej wersji bo kiedyś oglądałem i wydaje mi się że było ok na innej kopii) a mianowicie w ostatniej walce co ten koleś w zbroi rozwala to cos co leży Jack i otwiera kapsułę i u mnie nie ma po otwarciu nikogo w niej a w następnej scenie już jest. Jak to u mnie wygląda przedstawia screen
Napisano 19 maj 2010 - 17:41
Oto moje zasady:
I. Jeśli masz coś do mnie powiedz mi to prosto w twarz.
II. Jeśli już masz mi coś do powiedzenia to zrób to poprawnie ortograficznie i składniowo.
III. Nigdy nie słucham i nie rozmawiam z tchórzami i idiotami.
IV. Nie wyzywaj mnie ani nie obrażaj, bo mocny na odległość to każdy jest.
V. Wyrażam własną opinię, ale nie podważam niczyich opinii.
VI. Każdy ma swój gust, jeśli mój ci się nie podoba to się nie odzywaj.
VII. Nie lubię niesprawiedliwych ludzi i sądów.
VIII. Nie muszę ciebie lubić, ty mnie też, ale tolerujmy się nawzajem.
IX. Nie pytaj gdzie coś znaleźć tylko sam poszukaj, chyba ze już nie możesz znaleźć.
X. Zanim do mnie napiszesz z pytaniem przemyśl je przynajmniej trzy razy.
To są moje zasady, jeśli ci się nie podobają mam jeszcze inne...
XI. Nie tępię leni, tępię idiotów.
Wujek Google nie boli!
Napisano 19 maj 2010 - 20:10
Quardich rozwalił tylko kapsułę Norma i okno a powietrze dostało się do trumny Jake'a i mieliśmy wrarzenie
że ta się psuje.
Tak prosto i troche offtopowo mi się napisało za co przepraszam

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Napisano 30 maj 2010 - 19:13
Podczas ataku na domowe drzewo, to gdy się przweracało(drzewo), prawa fizyki mówią że powinno się ono przewrucić na chelikoptery które strzelały z pocisków, jednak przewruciło się w drugą strone...
hmmm... mógł by mi to ktoś wyjaśnić??
Napisano 31 maj 2010 - 19:40

"- Hmm... Ale teraz... Ludzi jest przecież dużo więcej niż... Niż was.
- Bo mnożycie się jak króliki- zgrzytnął zębami krasnolud.- Nic, tylko byście chędożyli, w kółko, bez wyboru, z kim popadło i gdzie popadło. (...) To i masz szczerą prawdę i wierną historię świata, którym włada ten, kto sprawniej rozłupuje innym czaszki i w szybszym tempie nadmuchuje baby. (...)
- Yarpen- rzekł zimno Geralt, podjeżdżając do nich na Płotce- Powściągnij się nieco, jeśli łaska, w doborze słów.
A. Sapkowski
Napisano 31 maj 2010 - 19:58
Napisano 31 maj 2010 - 21:55
Użytkownik bezimienny963 dnia 31 maja 2010 - 19:58 napisał
Na pewno przez unoptanium, przecież to unosi w powietrzu nawet góry.
Napisano 25 czerwiec 2010 - 19:58
"Wolna jak ptak,
Niczym anioł, co na skrzydłach mknie.
Lekka jak wiatr,
Kiedy w lustrze wody budzi się..."
Napisano 27 czerwiec 2010 - 07:44

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox