- (6 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6
Śmieszne/ciekawe linki
Napisano 16 grudzień 2011 - 23:16
Jako że śniegu w tym roku jeszcze nie widziałem (a mamy już środek grudnia) postanowiłem zrobić skrypt który doda śnieg do dowolnej strony internetowej. http://ertew.onuse.pl/snow/
Wystarczy po znaku zapytania podać pełny adres strony np. dla tego forum będzie to: http://ertew.onuse.p...vatar-forum.pl/
Nie chcę pisać posta tylko po to żeby Cię pochwalić, więc napiszę tutaj: Świetny pomysł Ertew! Na pewno będę korzystać z tego skryptu, Dodaje do stron taki "Świąteczny klimat", natomiast na naszym forum zapełnia czarne pustki(Używam starej skórki forum, bo uważam, że jest ładniejsza). Naprawdę fajna opcja. /Notos
Wystarczy po znaku zapytania podać pełny adres strony np. dla tego forum będzie to: http://ertew.onuse.p...vatar-forum.pl/
Nie chcę pisać posta tylko po to żeby Cię pochwalić, więc napiszę tutaj: Świetny pomysł Ertew! Na pewno będę korzystać z tego skryptu, Dodaje do stron taki "Świąteczny klimat", natomiast na naszym forum zapełnia czarne pustki(Używam starej skórki forum, bo uważam, że jest ładniejsza). Naprawdę fajna opcja. /Notos

Eywa ngahu
Napisano 25 styczeń 2012 - 13:38
Rozsądni ludzie przystosowują się do świata.
Nierozsądni ludzie przystosowują świat do siebie.
Dlatego też cały postęp zależy od ludzi nierozsądnych.
-George Bernard Shaw
Wyobraźnia, podobnie jak logika, to wartościowe, choć trochę ograniczone narzędzie. Choćbyś bowiem miał ją jak największą,
nie jesteś w stanie sobie wyobrazić prostoty życia.
-George Bernard Shaw
Wyobraźnia, podobnie jak logika, to wartościowe, choć trochę ograniczone narzędzie. Choćbyś bowiem miał ją jak największą,
Napisano 12 luty 2012 - 20:43
" - Powtórzcie mi jeszcze raz, co mówiła - rozkazał Vesemir, jednym zamachem wychylając kubek. - Słowo w słowo.
- Nie da się słowo w słowo - powiedział Geralt, zapatrzony w żar. - A sens, jeśli ma sens szukanie w tym sensu, był taki: ja i Coen umrzemy. Zęby będą naszą zgubą. Obu nas zabiją zęby. Jego dwa. Mnie trzy.
- Jest dość prawdopodobne - prychnął Lambert - że zostaniemy zagryzieni. Każdego z nas mogą w każdej chwili zgubić zęby. Was dwu jednak, jeśli ta wieszczba jest prawdziwie wieszcza, wykończą jakieś wyjątkowo szczerbate monstra."
- Nie da się słowo w słowo - powiedział Geralt, zapatrzony w żar. - A sens, jeśli ma sens szukanie w tym sensu, był taki: ja i Coen umrzemy. Zęby będą naszą zgubą. Obu nas zabiją zęby. Jego dwa. Mnie trzy.
- Jest dość prawdopodobne - prychnął Lambert - że zostaniemy zagryzieni. Każdego z nas mogą w każdej chwili zgubić zęby. Was dwu jednak, jeśli ta wieszczba jest prawdziwie wieszcza, wykończą jakieś wyjątkowo szczerbate monstra."
Napisano 06 marzec 2012 - 15:30
Rozsądni ludzie przystosowują się do świata.
-George Bernard Shaw
-George Bernard Shaw
Napisano 14 kwiecień 2012 - 13:58
Nie wiem czy ktoś podawał ten link ale zabawa jest świetna. http://www.incredibo...n/#/application
Zwróćcie uwagę na oczy tej twarzy na ekranie ładowania
Zwróćcie uwagę na oczy tej twarzy na ekranie ładowania

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
- (6 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6
Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox