Uwaga! Twoja przeglądarka jest w bardzo starej wersji.
Zaktualizuj ją natychmiast.

Korzystasz z bardzo starej wersji Internet Explorera (6.0). Nie jest ona wspierana przez producenta i stanowi potencjalne zagrożenie. Jeśli jesteś w pracy i widzisz tę wiadomość, skontaktuj się ze swoim administratorem i poproś o aktualizację przeglądarki.

Aby dowiedzieć się, dlaczego powinieneś dokonać aktualizacji, kliknij w poniższy link:

Tak, chcę dowiedzieć się więcej
Logo

Włącz
Logowanie Rejestracja Pomoc
Zaawansowane
  • Forum
  • Użytkownicy
  • Komunikator plemienny
  • Avatar-Forum.pl - Największe w Polsce Forum Avatara
  • > Ogólne dyskusje
  • > Pozostałe tematy
  • Nowa zawartość
  • Kanał RSS
  • (3 strony)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Walka z okrucieństwem Petycja PTROA

#41 Użytkownik nie jest zalogowany   Arasapa 

• Różowy Gollum
  • PipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 315
  • Rejestracja 2011-01-29
Napisano 06 luty 2011 - 13:13

Nie, ja nie dam rady obejrzeć tego filmu. Za to na pewno wszyscy słyszeli o psie Kubie, którego podpalono... Jak ludzie mogą być tak okrutni... :( :( :( :(
Dołączona grafika
0
  • Do góry of the page up there ^
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#42 Użytkownik nie jest zalogowany   superkacek 

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja 2011-07-09
Napisano 18 lipiec 2011 - 14:39

To nie dziwne że oni tak robią przecież oni żyją w takich samych warunkach.Jest to okropne lecz oni (tak myślę) chcą pokazać że to oni są lepsi.Chodzi o to że każdy nawala ich po twarzach jak np powie że prezydent (nie wiem kto u nich rządzi) jest głupi.popatrzcie na ich politykę oni tam się nawalają krzesłami. Wiem że wygląda jak bym ich usprawiedliwiał ale mówię jak u nich jest.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#43 Użytkownik nie jest zalogowany   Aqua 

• Zielony krzaczek równikowy
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 374
  • Rejestracja 2010-03-02
Napisano 18 lipiec 2011 - 19:01

Wyświetl postUżytkownik Luigi Vampa dnia 18 lipiec 2011 - 11:17 napisał

...Ja pie****... co to k**** było ? (wybaczcie za zbulwersowanie z bluźnierstwami) , ale to mnie uświadamia , aby spuścić na Chiny 10 bomb atomowych !!! I pozabijać te jeb*** chi*** do k**** nędzy i wypruć im flaki , ale przed tym ugotować i ściągnąć im skórę , a później wyciorać te sukin**** w błocie i we własnej krwi . I strzelać po jajach .

Moje oburzenie wynika stąd , że jak masa ludzi kochałem zwierzęta , kocham je i będę kochał do śmierci choć by za to , że uśmiercają ludzi . Nie pragnę by mordowano nas na potęgę , ale taka jest kolej rzeczy my też musimy ginąc i to jest dla Ziemi i zwierząt w pewnej mierze najlepsze . Ten filmik nie pokazał mi nic nowego , bo człowiek jest taki okrutny sam dla siebie jesteśmy tak samo nasr*** od środka jak inni , chociaż Chińczycy i Japończycy słynęli z tortur i słyną jak widać i teraz ...

żałuję tylko jednego , że nie było mnie tam gdy to robili z SAW249 ... albo z dwoma Mossami .

Twoje zachowanie jest równie głupie jak tych ludzi z filmu.
Po pierwsze osądzasz ich.
O Panie wszech wiedzący skąd masz pewność, że Ci ludzie nie dostali alternatywy:
albo oni zabiją zwierzęta, albo im zabiją rodzinę ?
Nie mówię, że oni postępują świetnie i są cacy tylko, że nie znamy powodów które nimi kierują, a ich osądzamy.

Dlaczego jak podejmujesz jakąś decyzje to chcesz jak najwięcej wiedzieć o temacie, a nie na podstawie 1 filmiku/opinii decydujesz? tak jak tu.

Poza tym na pewno wiecie o tym pisząc, że Chiny i Japonia to porąbane kraje, że każde dziecko w chinach ma obowiązek rocznie co najmniej 3 drzewa posadzić ? Nie? To może czas otworzyć oczy i nie skupiać się tylko na negatywnych stronach świata.

Cytat

Nie pragnę by mordowano nas na potęgę , ale taka jest kolej rzeczy my też musimy ginąc i to jest dla Ziemi i zwierząt w pewnej mierze najlepsze

Tak, na pewno śmierć dla życia jest w pewnej mierze najlepsza.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#44 Użytkownik nie jest zalogowany   Luigi Vampa 

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 13
  • Rejestracja 2011-07-17
Napisano 18 lipiec 2011 - 22:23

Wyświetl postUżytkownik Aqua dnia 18 lipiec 2011 - 19:01 napisał

Twoje zachowanie jest równie głupie jak tych ludzi z filmu.
Po pierwsze osądzasz ich.
O Panie wszech wiedzący skąd masz pewność, że Ci ludzie nie dostali alternatywy:
albo oni zabiją zwierzęta, albo im zabiją rodzinę ?
Nie mówię, że oni postępują świetnie i są cacy tylko, że nie znamy powodów które nimi kierują, a ich osądzamy.

Dlaczego jak podejmujesz jakąś decyzje to chcesz jak najwięcej wiedzieć o temacie, a nie na podstawie 1 filmiku/opinii decydujesz? tak jak tu.

Poza tym na pewno wiecie o tym pisząc, że Chiny i Japonia to porąbane kraje, że każde dziecko w chinach ma obowiązek rocznie co najmniej 3 drzewa posadzić ? Nie? To może czas otworzyć oczy i nie skupiać się tylko na negatywnych stronach świata.

Tak, na pewno śmierć dla życia jest w pewnej mierze najlepsza.

Nie jestem głupi nie musisz mnie obrażać . Oczywiście gdybyś czytała , ale pewnie przeczytałaś pierwsze słowa ... Japończyków dałem jako przykład , że odprawiali jedne z najbardziej bolesnych tortur znanych człowiekowi . Akurat do tego kraju nic nie mam , ale do chińczyków i owszem to nie jest normalne , aby tak traktować zwierzęta , mocno po prostu się obruszyłem mogę za to przeprosić , znam zasadę sadzenia drzew u nich owszem . Tylko , jakbyś wiedziała drzewa te choć nie wszystkie są wycinane to są sadzone sztuczne lasy , pod papier . Po prostu dziwię się , że tam okrucieństwo rozpowszechnione jest w taki sposób . Osądzać ich ... osądziłem ich z tego czynu nie cało kształtnie . Wiem też to , że nie którzy robią to dlatego by utrzymać rodzinę , gdyż nie mają wykształcenia , a chcą żyć . Z tymi bombami fakt przesadziłem . Jednak co uzdrowi Ziemię niż brak człowieka powiedz mi człowiek ??? Jakie jest nasze rozumowanie ? Zabijamy by później chronić ? Czym się kierujemy głupotą , która niszczy wszystko . Wiem , że i czas przyjdzie na mnie i ciebie i na ludzi , no ale czy wtedy nie będzie za późno dla świata w , którym żyjemy nie wiem tego ... można mieć nadzieję , że nie .

Usuwam więc post ponieważ razi po oczach .
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#45 Użytkownik nie jest zalogowany   Aqua 

• Zielony krzaczek równikowy
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 374
  • Rejestracja 2010-03-02
Napisano 19 lipiec 2011 - 07:13

Nie obrażam Ciebie. Napisałam "Twoje zachowanie jest głupie", a nie "Ty jesteś głupi", to zasadnicza różnica.

Coś Tobie umyka. Klasyfikujesz życie. Domyślam się, że przed obejrzeniem Avatara nie obchodziło cie za bardzo życie zwierząt. Teraz obrót myślenia o 180* nie obchodzi ciebie życie ludzi.
Jeśli pojmiesz drogę natury to zrozumiesz, że życie w małej dla człowieka mrówce nie różni się niczym od życia w człowieku. Zrozumiesz, że każde życie jest potrzebne, jeśli nie było by potrzebne natura dawno by je wyeliminowała.

Każde życie jest święte i żadnego nie można zastąpić.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#46 Użytkownik nie jest zalogowany   Luigi Vampa 

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 13
  • Rejestracja 2011-07-17
Napisano 19 lipiec 2011 - 10:27

Wyświetl postUżytkownik Aqua dnia 19 lipiec 2011 - 07:13 napisał

Nie obrażam Ciebie. Napisałam "Twoje zachowanie jest głupie", a nie "Ty jesteś głupi", to zasadnicza różnica.

Coś Tobie umyka. Klasyfikujesz życie. Domyślam się, że przed obejrzeniem Avatara nie obchodziło cie za bardzo życie zwierząt. Teraz obrót myślenia o 180* nie obchodzi ciebie życie ludzi.
Jeśli pojmiesz drogę natury to zrozumiesz, że życie w małej dla człowieka mrówce nie różni się niczym od życia w człowieku. Zrozumiesz, że każde życie jest potrzebne, jeśli nie było by potrzebne natura dawno by je wyeliminowała.

Każde życie jest święte i żadnego nie można zastąpić.

Wierząca jesteś ja jestem ateistą , już to nas poróżnia . Hmm ... tak na pewno ty w swojej główce wiesz lepiej ^^ , że w ogóle nie obchodziło mnie życie zwierząt jesteś taka pusta w środku , że trudno o jakieś pojęcie z twojej strony .

Kontynuacja konwersacji na poziomie ostatnich dwóch postów(poprzednie jeszcze jakoś wiązały się z treścią tematu) pociągnie za sobą bardzo niemiłe konsekwencje dla was obojga. Szczególnie dla Ciebie Luigi bowiem masz już ode mnie dwa warny....
by Kuno

-1
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

• ← Poprzedni temat
  • Pozostałe tematy
  • Następny temat →
  • (3 strony)
  • +
  • ←
  • 1