Strona 1 z 1
Linki do stron z... ... sygnaturkami i avatarami z Avatara
Napisano 07 sierpień 2010 - 16:04
Ja również sam sygnatury swoje tworze. Obecnie myślę nad stworzeniem nowej, ale jakoś nie mam pomysłu jak mogła by wyglądać, a i czasu trochę mi brak na to. Muszę przyznać że moja obecna sygnatura, jest dość dziadowa, i stworzona zupełnie przez przypadek, gdy zapoznawałem się kiedyś z Photoshopem
. (No i nie ma praktycznie nic wspólnego z Avatarem prócz niebieskiego koloru XD) Kiedyś zrobiłem jeszcze taką sygnaturę, ale daleko jej do doskonałości
. Chciałem ją poprawić, ale usunąłem wersje roboczą i już nic nie mogłem zrobić.
Z góry przepraszam za moje błędy ortograficzne, stylistyczne, językowe, składniowe itp...
Napisano 07 sierpień 2010 - 16:55
Cytat
Muszę przyznać że moja obecna sygnatura, jest dość dziadowa, i stworzona zupełnie przez przypadek, gdy zapoznawałem się kiedyś z Photoshopem
a moja nie jest dziadowa? a co do photoshopu to nie ogarnąłem ani jednego (pewnie nie chciało mi się go ogarniać i zarazie nie zamierzam go poznawać)

Napisano 07 sierpień 2010 - 19:06
Moją też sam zrobiłem ale że jakoś nigdy nie chciało mi się pobawić photoshopem to robiłem w paincie dlatego jest taka jaka jest. Czcionka papyrus jakbyco.

,,Nazwa, którą Na^vi nadali temu stworzeniu wywodzi się z wierzeń. Mówią one, że jeśli Leonopteriks rzuci na ciebie cień, będzie to ostatni cień, jaki ujrzysz w życiu."
Napisano 08 sierpień 2010 - 12:57
Użytkownik Xantis dnia 06 sierpień 2010 - 11:13 napisał
zauważyłem też że twuj nixk jest dosyć podobny do mojego.
Jeżeli Ci to w jakiś sposób wadzi/przeszkadza, to napiszę do moderatora/admina aby go zmienił (oczywiście jeżeli istnieje taka możliwość).
Co dy sygny: pracuję już nad czymś, mam nadzieję, że fajnie wyjdzie
BTW - IMO najlepszą sygne ma Black Jack. Kubos też ma fajną

Spartans never die, they're just Missing in Action
Strona 1 z 1
Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox