Maskotki z Avatara Tu są moje maskotki... komentujcie!
Napisano 20 sierpień 2010 - 21:43
Oto ikran i palulukan: (Detale ikrana mogą być trochę niezgodne z prawdziwym ikranem, zrobiłam ją jak pierwszy raz obejrzałam Avatara)
http://img535.images...php?g=ikran.jpg
Fajne? Jak macie swoje maskotki i inne "zabawki", to przysyłajcie!
Napisano 20 sierpień 2010 - 22:12
Napisano 21 sierpień 2010 - 06:55
Cytat
nie tylko ty jesteś beztalenciem
@janinka11 dzięki że chciało ci się wrzuca to na image.., twoje maskotki są zawaliste, jak długą się je wytwarzało?

Napisano 21 sierpień 2010 - 17:33
Napisano 03 wrzesień 2010 - 16:10
Użytkownik muppet90 dnia 03 wrzesień 2010 - 14:00 napisał
Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to albo od Janiki (

Napisano 03 wrzesień 2010 - 17:58
Napisano 04 wrzesień 2010 - 19:26

Magia jest w opinii niektórych ucieleśnieniem Chaosu. Jest kluczem zdolnym otworzyć zakazane drzwi. Drzwi, za którymi czai się koszmar, zgroza i niewyobrażalna okropność, za którymi czyhają wrogie, destrukcyjne siły, moce czystego zła, mogące unicestwić nie tylko tego, kto drzwi te uchyli, ale i cały świat. A ponieważ nie brakuje takich, którzy przy owych drzwiach manipulują, kiedyś ktoś popełni błąd, a wówczas zagłada świata będzie przesądzona i nieuchronna. Magia jest zatem zemstą i orężem Chaosu. To, że po Koniunkcji Sfer ludzie nauczyli posługiwać się magią, jest przekleństwem i zgubą świata. Zgubą ludzkości. I tak jest. Ci, którzy uważają magię za Chaos, nie mylą się.
Yennefer z Vengerbergu do Ciri podczas nauki w Ellander.
Napisano 18 kwiecień 2011 - 19:49

" - Powtórzcie mi jeszcze raz, co mówiła - rozkazał Vesemir, jednym zamachem wychylając kubek. - Słowo w słowo.
- Nie da się słowo w słowo - powiedział Geralt, zapatrzony w żar. - A sens, jeśli ma sens szukanie w tym sensu, był taki: ja i Coen umrzemy. Zęby będą naszą zgubą. Obu nas zabiją zęby. Jego dwa. Mnie trzy.
- Jest dość prawdopodobne - prychnął Lambert - że zostaniemy zagryzieni. Każdego z nas mogą w każdej chwili zgubić zęby. Was dwu jednak, jeśli ta wieszczba jest prawdziwie wieszcza, wykończą jakieś wyjątkowo szczerbate monstra."

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox