Uwaga! Twoja przeglądarka jest w bardzo starej wersji.
Zaktualizuj ją natychmiast.

Korzystasz z bardzo starej wersji Internet Explorera (6.0). Nie jest ona wspierana przez producenta i stanowi potencjalne zagrożenie. Jeśli jesteś w pracy i widzisz tę wiadomość, skontaktuj się ze swoim administratorem i poproś o aktualizację przeglądarki.

Aby dowiedzieć się, dlaczego powinieneś dokonać aktualizacji, kliknij w poniższy link:

Tak, chcę dowiedzieć się więcej
Logo

Włącz
Logowanie Rejestracja Pomoc
Zaawansowane
  • Forum
  • Użytkownicy
  • Komunikator plemienny
  • Avatar-Forum.pl - Największe w Polsce Forum Avatara
  • > Avatar
  • > Inne dzieła związane z Avatarem
  • Nowa zawartość
  • Kanał RSS
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

"Avatar: The Game 2" - fabuła

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Toruk Macto Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 460
  • Rejestracja 2010-02-14
Napisano 15 wrzesień 2010 - 17:33

Zastanawialiście się kiedyś jaka będzie druga częśc gry Avatar? W tym temacie chce was namówić do pisania fabuły i sposobu przejścia nie istniejącej jeszcze gry. Ja zacznę.
Jake budzi się w więzieniu przykuty do łóżka, na szczęście jego nogi są wolne a kajdany w które zakute są ręce są na ... hmm, sznurkach. Facet obeznany jest z technologią więc wie że pod pryczą jest wajcha która zwolni kajdany. Jake sięga po nią i uruchamia się QTE. Po uwolnieniu się Jake wybija drzwi celi i zakrada się do pierwszego napotkanego żołnierza po cichu zabija i przeszukuje w jego mundurze znajduję karte dostępu do magazynu z nazwijmy to łupami. Teraz naszym celem będzie odnalezienie własnych rzeczy, a potem wyruszymy na poszukiwania Ney i reszty klanu,której kazaliśmy uciekać bo Ludzie Nieba wrócili i przejeli Hell's Gate. Jake przebiega korytarzem przy okazji znajdując biżuterię Na'vi. Odda ją później Neytiri i zdobędzie dodatkowe punkty. ( coś takiego będzie się powtarzać)
Dołączona grafika
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Dołączona grafika
0
  • Do góry of the page up there ^
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Armagedon Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 31
  • Rejestracja 2010-10-30

Napisano 15 grudzień 2010 - 17:01

Może zamiast wymyślać fabułę poczekamy na avatar2? Może zamiast Jake` a pojawi się jakiś nowy superhero? Wszystko w rękach Camerona
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   KrzysiekNa'Vi Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 26
  • Rejestracja 2011-01-31
Napisano 02 luty 2011 - 19:45

Myślę że Cameron pomyśli o graczach i stworzy Avatar The Game 2. Jak narazie w jedynkę gra mi się nieźle ale najgorsze jest to, że jest taka krótka. Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Bezimienny963 Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 183
  • Rejestracja 2010-05-31
Napisano 02 luty 2011 - 22:55

Ja w 1 nie grałem ale na wakacje mam zamiar kupić,co do 2 części to przed wyjściem 2 Avatara nie ma sensu raczej rozmyślać a tym bardziej robić nowej gry,bo od JC zależy co się w niej znajdzie.
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Ake'tuan Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 135
  • Rejestracja 2010-03-12
Napisano 02 luty 2011 - 23:42

poprawka. co będzie w drugiej części zalezy od studia które ją zrobi... ubi jak widać spaprało sprawę z 1, sterowanie ikranem podczas lotu jest idiotyczne, szkoda że nie takie samo jak helikopterem :P poza tym nie ma mowy o tsaheylu i wogóle... potencjal 1 jest zmarnowany aczkolwiek gra się miło.
Spoiler
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
The Best Movie Ever.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Bezimienny963 Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 183
  • Rejestracja 2010-05-31
Napisano 03 luty 2011 - 06:25

no tak od studia,ale będą się trochę wzorować na 2 Avatarze prawda? :P,a to że potencjał 1 będzie zmarnowany to wiedziałem dawno przed wyjściem,bo interesuje się trochę grami i nie pamiętam kiedy wyszedł jakiś tytuł wzorowany na filmie który dostawałby recenzje lepsze niż na 80%.Poza tym w takich grach robionych w oparciu o filmy praktycznie zawsze chodzi o kasę,bo poco dopracować taką grę? skoro zagorzali fani i tak ją kupią jaka by nie była.
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Ake'tuan Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 135
  • Rejestracja 2010-03-12
Napisano 03 luty 2011 - 10:58

moje zainteresowanie grami spadło w ciąu ostatnich paru lat. wolę pograć w starego jedi knight niż np w nowe the force unleashed. wolę pograć w stare medal of honor niz najnowsze call of duty. stare aliens vs predator jest cudowne mimo starej grafiki. nowe? przejdziesz w jeden dzien niecały. wniosek? ostatnio gry są robione na zasadzie : damy super grafikę i będą się zachwycać a reszta moze byc taka sobie. grywalność gier z ostatnich lat jest żenująco niska. tylko parę tytułów tak naprawdę jest dobych, obecnie wydaje się więcej gniotów niż kiedyś.
co do avatar the game 2 czy czegos takiego... zamiast takiej gry w ktora sie pogra raz i po grze, lepiej niech zrobia zajefajne mmorpg w swiecie avka - nawet jesli przyjdzie na to poczekac parę lat.
Spoiler
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
The Best Movie Ever.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Bezimienny963 Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 183
  • Rejestracja 2010-05-31
Napisano 04 luty 2011 - 06:26

Zgodzę się z tobą Ake'tuan kiedyś robiono gry żeby pójść dalej,zachwycić wszystkich coraz lepszą grafiką,a teraz?Idące w kasę call of duty,i gry które można przejść w 6-10 godzin,a kiedyś np. Gothic 2 grałem i robiłem poboczne misje itp. i ukończenie go zajęło mi jakieś 30-35 godzin teraz o takim wyniku można tylko marzyć.A z ostatniego roku to mam zamiar kupić tylko red dead redemption i zapowiedzianego nowego Wiedźmina,poza nimi to faktycznie tylko parę tytułów godnych uwagi.
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

• ← Poprzedni temat
  • Inne dzieła związane z Avatarem
  • Następny temat →
Strona 1 z 1