Texty nauczycielskie co tworzą nasi nauczyciele
Napisano 21 wrzesień 2010 - 20:47
Na W-F
Drużyna zielona przeleciała wszystkich pod koszem
I na j. Angielskim
Postaw to niech leży
Cos tam jeszcze było ale już nie pamiętam

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Napisano 21 wrzesień 2010 - 21:14
"Kobieta może mieć migrenę, artysta ale ciebie głowa po prostu napie***la" (niestety on też to wykropkował
Napisano 21 wrzesień 2010 - 21:27
A teraz lepsze. "Te, Misiek... Czy ciebie to już zupełnie popierdoliło?"... Wszyscy w śmiech a nnuczycielka dalej ".. No i z czego sie kurwa śmiejecie?"
U nas tego typu teksty to własciwie norma
Napisano 22 wrzesień 2010 - 13:51
Ale i tak... JEST MOC!

Napisano 22 wrzesień 2010 - 18:52
A tak przy okazji Neytiri Mo'at Itey staraj się unikać duble postów. Od tego jest opcja edytuj.
Napisano 22 wrzesień 2010 - 19:00
25 osób nie odrobiło pracy domowej Mały detal jego klasa liczyła wtedy 28 osób
Albo w podstawówce było coś o człowieku to pamiętam z tego 2 texty:
1 qumpla. Było pytanie z rodzaju Dlaczego coś tam się dzieję qympel odpowiedział Bo Bóg tak chciał
2 nauczycielki. Kumpel powiedział że w ciele człowieka jest ileś tam dziur. A pani mu wyjechała Ty masz jeszcze jedną dziurę Kolo się zainteresował Jaką I teraz gwóźdź programu Czarną dziurę w mózgu
PS. Dość nie dawno qumpel stworzył województwo Białoruskie

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Napisano 23 wrzesień 2010 - 15:46
Tylko tyle, może kiedyś coś więcej dodam
Napisano 25 wrzesień 2010 - 16:09
Napisano 25 wrzesień 2010 - 17:49
Napisano 29 listopad 2010 - 20:43
Za to gość od technologii inf. jest przekozak i kopalnia tekstów XD oto niektóre jego teksty: "przrwałeś mi a ja się tak ładnie nauczyłem, no nic... i przez ciebie muszę zaczynać od początku!"
albo pisze jakieś głupoty i: "to w suahili litwo ojczyzno moja",
lekcja zdaje sie o formatowaniu tekstu: a tu widzą państwo, wielkość czcionki się nie zmienia, ale się rozszerza....zupełnie jak ja po trzech pizzach. gość jest przykości - fakt
no i na koniec jego słynny tekst: ja już zapomniałem do czego służy grzebień - jest łysy (no może nie aż tak ale łysy! xD) jak kolano, mówi go często jak "przeczesuje" swojego kompa XD
Nastęnym razem - PO-wiec
Napisano 08 styczeń 2011 - 15:39
Albo , że cypr to stolica Francji -.-
Lub kiedyś z kolegami popsuliśmy mikroskop w Sali Przyrodniczej z jakieś 2 lata temu a nauczyciel coś takiego do nas :
-K***a zobaczcie co narobiliście !!! Ja przecież wam tyle razy tłumaczyłem gnoje nie na siłę !!! Idioci jakim prawem ja wam tyle razy tłumaczyłem
cenzurować/ Xantis
Napisano 08 styczeń 2011 - 19:41
"Uczeń xxxxx wykonuje zabiegi chirurgiczne (trepanacja czaszki*) na koledze yyyyy"
* to jest otwarcie czaszki i operacja na mózgu
Od tego samego nauczyciela dostałem uwagę za to, że rzuciłem koledze kilka miejsc dalej, która brzmiała:
"Uczeń Paweł i uczeń xxxxxx rzucają po klasie plastikowym UFO". - nauczyciel napisał taką samą u mnie i u niego.
Gdy ten drugi kolega zapytał się "za co ta uwaga", to nauczyciel po chwili milczenia odpowiedział "za twarz"
Albert Einstein
Napisano 13 styczeń 2011 - 14:14
Pani z polskiego kiedyś strasznie się wydarła na jednego ucznia w dalszej ławce. Po paru minutach wystraszona mówi:"Przepraszam, czy ja tam kogoś nie poplułam?!"
Pani od fizyki i chemii (straszna siekiera) znana była ze swoich powiedzonek np gdy ktoś powiedział coś źle a był pewny swego odpalała:"A tu się zgina dziób pingwina, źle Ty ancymonie jeden!". Lub gdy 1/3 klasy czegoś nie jarzyła:"Wy to ciężka artyleria jesteście!". Dalej gdy 3/4 klasy nie łapało mówiła:"Boże widzisz i nie grzmisz!". Lub gdy cała klasa względnie zatrybiła a jeden przyznał się, że nie to usłyszał:"Ty to wolny elektron jesteś!" . Było tego sporo ale chwilowo tylko tyle mi się przypomniało.
Jeszcze jeden śmieszny tekst, może nie dla dzieci ale nauczyciel sam się nie pokapował o co chodzi i miał polewkę z tego do końca szkoły. Co ciekawe powiedział nam to inny nauczyciel, który też się z niego śmiał
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
"Im więcej dany kraj produkuje broni, tym mniej bezpieczny się staje – ten, kto ma broń, stanowi cel ataku."
"Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny."
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć."
"Aby słyszeć, należy milczeć."
"Śmierć jest ceną, jaką płacimy za życie, za wszelkie życie."
"Tylko to, co jest śmiertelne niesie w sobie życie."
Napisano 13 styczeń 2011 - 19:52
Jako, że jest koniec półrocza droga psorka chciała nam zrobić sprawdzian z funkcji.Sprawdzian ów był zapowiedziany na wtorek po święta....oczywiście nikt się nie nauczył ;P... Wszyscy rozpaczają, że glany będą jak nic aż tu wpada nam pomysł do czerepów - przenieść!. Tak więc, samiec alfa pod przezwiskiem Wodzu, (czyt. ja
-HAHAHA przejrzałam was!- tu klasa robi karpia - Wy myślicie, że ja taka głupia jestem i nie widzę co się na korytarzach dzieje? - karp pogłębia się - Widziałam jak braliście odpowiedzi od tych idiotów(!) z Lh. - owacje na stojąco...nie lubimy się z humanistami nie ma szans, żebyśmy od nich cokolwiek dostawali a tym bardziej odp. na spr.

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox