Uwaga! Twoja przeglądarka jest w bardzo starej wersji.
Zaktualizuj ją natychmiast.

Korzystasz z bardzo starej wersji Internet Explorera (6.0). Nie jest ona wspierana przez producenta i stanowi potencjalne zagrożenie. Jeśli jesteś w pracy i widzisz tę wiadomość, skontaktuj się ze swoim administratorem i poproś o aktualizację przeglądarki.

Aby dowiedzieć się, dlaczego powinieneś dokonać aktualizacji, kliknij w poniższy link:

Tak, chcę dowiedzieć się więcej
Logo

Włącz
Logowanie Rejestracja Pomoc
Zaawansowane
  • Forum
  • Użytkownicy
  • Komunikator plemienny
  • Avatar-Forum.pl - Największe w Polsce Forum Avatara
  • > Inne
  • > Off-topic
  • Nowa zawartość
  • Kanał RSS

Na tym forum zliczanie postów jest wyłączone.
  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • →
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Texty nauczycielskie co tworzą nasi nauczyciele

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Toruk Macto Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 460
  • Rejestracja 2010-02-14
Napisano 21 wrzesień 2010 - 20:47

Nauczyciele też mają jakieś odjazdy ew. odpały i wygadują dziwne rzeczy. Napiszcie co stworzyli wasi.

Na W-F
Drużyna zielona przeleciała wszystkich pod koszem
I na j. Angielskim
Postaw to niech leży
Cos tam jeszcze było ale już nie pamiętam
Dołączona grafika
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Dołączona grafika
0
  • Do góry of the page up there ^
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Wolf Ikona

• Omatikaya
  • PipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 341
  • Rejestracja 2010-02-18
Napisano 21 wrzesień 2010 - 21:14

Nauczyciel od matmy w odpowiedzi na wypowiedź ucznia że ten ma migrenę (wtedy wynikła taka sytuacja że to nie brzmiało dziwnie, a nawet było bardzo na miejscu xD):
"Kobieta może mieć migrenę, artysta ale ciebie głowa po prostu napie***la" (niestety on też to wykropkował :()
"Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy."
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Nowy nick dedykuje tym którym stary trudno się wymawiało xD
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   she_wolf Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 7
  • Rejestracja 2010-09-19
Napisano 21 wrzesień 2010 - 21:27

Nauczyciele faktycznie czasami mają niezłe odpały. W mojej szkole ciekawe teksty lecą co chwilę. Na religii usłyszałam tekst w stylu "Wszystkie prostytutki i ja". Zabrzmiało to wtedy dość... Dziwnie.
A teraz lepsze. "Te, Misiek... Czy ciebie to już zupełnie popierdoliło?"... Wszyscy w śmiech a nnuczycielka dalej ".. No i z czego sie kurwa śmiejecie?"
U nas tego typu teksty to własciwie norma :D
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   itachi690 Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 143
  • Rejestracja 2010-02-22
Napisano 22 wrzesień 2010 - 06:44

A u mnie wychowawczyni do chłopaka który wchodząc do klasy beknął "Zachowujesz się jak dzicz" a on na to "Twoja stara".Mina nauczycielki bezcenna :D ,a chłopak wyszedł z klasy.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Xantis Ikona

• Ikran Makto
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 1309
  • Rejestracja 2010-03-28
Napisano 22 wrzesień 2010 - 13:02

jako że jestem po 20 większości tekstów nie pamiętam(tych najlepszych z podstawówki) , jednak niektórych nie zapomnę
pani z polskiego osoby gadające nazywała "cichociemni" (na wiki piszę ze polska jednostka partyzancka z 2 wojny)
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Mr. 47 Ikona

• Omatikaya
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 202
  • Rejestracja 2010-08-08
Napisano 22 wrzesień 2010 - 13:51

Mnie zdarzają się takie sytuacje praktycznie codziennie (oczywiście nie w weekend ^^ ), ale jak Xantis większości z nich nie pamiętam. Największe odpały ma u nas anglista, jego tekstów nie da się po prostu pobić! Np. potrafi powiedzieć do mojego kumpla na lekcji "lecz się, powinieneś iść do doktora, dziwny jesteś" itp. Jest tego z tonę, ale jak mówiłem, niewiele z tego pamiętam.

Ale i tak... JEST MOC! :D
Mr.47 is watching you...

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Neytiri Mo'at Itey Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 24
  • Rejestracja 2010-04-05

Napisano 22 wrzesień 2010 - 18:02

Moja pani od polaka jest najlepsza gdy na korytarzu w czasie lekcji wszyscy krzyczą a ona :
ZAMKNIJCIE TWARZE!!!
Kurde my z koleżanką się z tego tak ryjemy że....

O albo dzisiaj se założyła plakietkę z napisem : MAM DOŁA I GRYZĘ

sklejam / Xantis
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Johnas Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 423
  • Rejestracja 2010-02-26
Napisano 22 wrzesień 2010 - 18:52

Cóż u mnie było masę śmiesznych tekstów, ale jako iż mam słabą pamięć wielu już nie pamiętam. Cóż ostatnio na przykład ksiądz nagle powiedział (...) zaraz zrobię to z dziewczynami... . Jako iż męska część w ogóle nie słuchała co ksiądz mówi i usłyszała tylko te 4 ostatnie słowa, oczywiście zaczęli się śmiać. Ale ksiądz też jest nie zły. Nawet nie wiecie jakie nas zdziwienie wzięło gdy powiedział że uprawia sporty ekstremalne, wspinaczkę, skakał z najwyższego mostu w Polsce na bungie, lubi sportowe i szybkie auta (sam 2 posiada), ściga się na szutrowych trasach i jeździ Harleyem Davidsonem... Nie zwykłe upodobania jak na księdza :P. Jakiś czas temu, gdy kończyliśmy już klasę i pani od matematyki powiedziała że jutro jej nie będzie, pod koniec lekcji gdy zadawała prace domową na następną doszedł do niej jeden z uczniów i powiedział takim chamskim głosem ,,A jutro nas nie będzie" i wyszedł z klasy. Mina nauczycielki bezcenna. Cóż u nasz w szkole czasem takie jaja są że maskara. Cóż na przykład na angielskim zdarzało się palić podłogę gumolitową wyskakiwać z 1 piętra przez okno, puszczać Radio Maryja z radia itp. Jak sobie jeszcze coś przypomnę dopiszę :)

A tak przy okazji Neytiri Mo'at Itey staraj się unikać duble postów. Od tego jest opcja edytuj.
Z góry przepraszam za moje błędy ortograficzne, stylistyczne, językowe, składniowe itp...
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Toruk Macto Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 460
  • Rejestracja 2010-02-14
Napisano 22 wrzesień 2010 - 19:00

Klasa kumpla dostała kiedyś taką uwagę
25 osób nie odrobiło pracy domowej Mały detal jego klasa liczyła wtedy 28 osób
Albo w podstawówce było coś o człowieku to pamiętam z tego 2 texty:
1 qumpla. Było pytanie z rodzaju Dlaczego coś tam się dzieję qympel odpowiedział Bo Bóg tak chciał
2 nauczycielki. Kumpel powiedział że w ciele człowieka jest ileś tam dziur. A pani mu wyjechała Ty masz jeszcze jedną dziurę Kolo się zainteresował Jaką I teraz gwóźdź programu Czarną dziurę w mózgu

PS. Dość nie dawno qumpel stworzył województwo Białoruskie
Dołączona grafika
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Coliber Ikona

• Omatikaya
  • PipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 348
  • Rejestracja 2010-05-11
Napisano 23 wrzesień 2010 - 15:46

Ja w sumie też większości nie pamiętam, wymienię kilka, które przychodzą mi do głowy. A zacznę od mojego pana od fizyki. On jest najlepszy w rzucaniu tekstów na lekcjach a sądząc po jego zachowaniu to szkoła bardzo go nakręca. Słowem- człowiek komedia :) Z jego tekstów, na tę chwilę, pamiętam jeden: "jak mawiali rosyjscy Indianie (...). Albo przy sprawdzaniu obecności "XY bardzo nieobecny". Pani od biologi słynie z wykrzykiwania przed wejściem do sali słynne "Dzwonek dzwonił brzydale!". Matematyczka śmieje się z naszej klasy przed innymi mówiąc, że "mamy ogromny potencjał matematyczny tylko nie dajemy tego po sobie poznać" :D
Tylko tyle, może kiedyś coś więcej dodam ;)
Dołączona grafika
~Think- Fly!
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Suciak Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 27
  • Rejestracja 2010-02-22
Napisano 25 wrzesień 2010 - 16:09

Ja do dzisiaj pamiętam jedną akcję na religi. To było w 5 klasie podstawówki. Mój kolega przez całą lekcję poprostu był nie do zniesienia. Rozmawiał, przerywał Pani, biegał po klasie itp. itd. Pod koniec lekcji babka przesadziła jednego mojego kolege do jednej ławki z klasowym mega pasztetem. No to ten nieznośny, oczywiście nie mógł się powstrzymać, i zaczął krzyczeć na całą klasę : "Gorzko! Gorzko!". A na to, pani usiadła przy biurku. Uciszyła klasę, i do niesfornego ucznia mówi : "Spokonie, ja cie tu zaraz osłodze", i wpisała mu soczystą uwagę na 2 strony zeszytu uwag...
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Xantis Ikona

• Ikran Makto
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 1309
  • Rejestracja 2010-03-28
Napisano 25 wrzesień 2010 - 16:55

u mnie na Religi kolega udawał że strzela z łuku niewidzialnymi strzałami, za łuk posłużył wielki drewniany kątomierz z sali matematycznej
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   itachi690 Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 143
  • Rejestracja 2010-02-22
Napisano 25 wrzesień 2010 - 17:49

Teraz sobie przypomniałem jak z pół roku temu był ubaw z babki od matmy.Przyszła do klasy nie widząc że wystaje jej majty z spodni :omg: ,wszyscy się z niej śmieli :D a ona nie wiedziała o co chodzi.W końcu typek z klasy głośno powiedział "pokarz foke" a klasa w śmiech,i tak potem cała klasa dostała uwagę za przeszkadzanie na lekcji :P .
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Dav Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 155
  • Rejestracja 2010-04-24
Napisano 29 listopad 2010 - 20:43

U mnie też sporo tego było, z ostatnich tekstów z liceum to matematyczka: "wiesz jak to wygląda? jak dupa na plaży" miała na myśli mój piękny znak "należy do" zamiast C z kreską w środku zrobiłem E XDD

Za to gość od technologii inf. jest przekozak i kopalnia tekstów XD oto niektóre jego teksty: "przrwałeś mi a ja się tak ładnie nauczyłem, no nic... i przez ciebie muszę zaczynać od początku!"
albo pisze jakieś głupoty i: "to w suahili litwo ojczyzno moja",
lekcja zdaje sie o formatowaniu tekstu: a tu widzą państwo, wielkość czcionki się nie zmienia, ale się rozszerza....zupełnie jak ja po trzech pizzach. gość jest przykości - fakt :)
no i na koniec jego słynny tekst: ja już zapomniałem do czego służy grzebień - jest łysy (no może nie aż tak ale łysy! xD) jak kolano, mówi go często jak "przeczesuje" swojego kompa XD

Nastęnym razem - PO-wiec :)
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Nus Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 79
  • Rejestracja 2010-10-28

Napisano 08 styczeń 2011 - 15:39

Natomiast u mnie w jakaś nauczycielka powiedziała , że PZPR - to Polska Zjednoczona Partia Radziecka ^^

Albo , że cypr to stolica Francji -.-

Lub kiedyś z kolegami popsuliśmy mikroskop w Sali Przyrodniczej z jakieś 2 lata temu a nauczyciel coś takiego do nas :

-K***a zobaczcie co narobiliście !!! Ja przecież wam tyle razy tłumaczyłem gnoje nie na siłę !!! Idioci jakim prawem ja wam tyle razy tłumaczyłem ^^ ...

cenzurować/ Xantis
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Argo Ikona

• Omatikaya
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 221
  • Rejestracja 2010-04-05
Napisano 08 styczeń 2011 - 19:41

No to kolega dostał na lekcji taką uwagę za to, że drugiego uderzył długopisem po głowie:
"Uczeń xxxxx wykonuje zabiegi chirurgiczne (trepanacja czaszki*) na koledze yyyyy" :P
* to jest otwarcie czaszki i operacja na mózgu

Od tego samego nauczyciela dostałem uwagę za to, że rzuciłem koledze kilka miejsc dalej, która brzmiała:
"Uczeń Paweł i uczeń xxxxxx rzucają po klasie plastikowym UFO". - nauczyciel napisał taką samą u mnie i u niego.
Gdy ten drugi kolega zapytał się "za co ta uwaga", to nauczyciel po chwili milczenia odpowiedział "za twarz" :D
Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia.
Albert Einstein
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Xantis Ikona

• Ikran Makto
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 1309
  • Rejestracja 2010-03-28
Napisano 08 styczeń 2011 - 19:43

u mnie w klasie ktoś rzucił papierek
nauczyciel: co to wylądowało?
kolega: Adam Małysz proszę pani
raban w klasie i uwagi na koniec
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Nus Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 79
  • Rejestracja 2010-10-28

Napisano 09 styczeń 2011 - 18:34

Kiedyś na plastyce każdy zrobił pracę nie tak jak potrzeba i w pewnym momencie nauczyciel coś takiego :

-K***a ja mam dosyć ! Każdy chuj na swój strój! - a w tym momencie wparował Pan Dyrektor ^^

cenzurować / Xantis
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   BlackMetal Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 589
  • Rejestracja 2010-04-12
Napisano 13 styczeń 2011 - 14:14

Oj tak, nauczyciele to niezłe kozaki. Ja podobnie jak Xantis jestem po 20 i nie pamiętam wszystkich tekstów ale może coś napiszę.

Pani z polskiego kiedyś strasznie się wydarła na jednego ucznia w dalszej ławce. Po paru minutach wystraszona mówi:"Przepraszam, czy ja tam kogoś nie poplułam?!"

Pani od fizyki i chemii (straszna siekiera) znana była ze swoich powiedzonek np gdy ktoś powiedział coś źle a był pewny swego odpalała:"A tu się zgina dziób pingwina, źle Ty ancymonie jeden!". Lub gdy 1/3 klasy czegoś nie jarzyła:"Wy to ciężka artyleria jesteście!". Dalej gdy 3/4 klasy nie łapało mówiła:"Boże widzisz i nie grzmisz!". Lub gdy cała klasa względnie zatrybiła a jeden przyznał się, że nie to usłyszał:"Ty to wolny elektron jesteś!" . Było tego sporo ale chwilowo tylko tyle mi się przypomniało.

Jeszcze jeden śmieszny tekst, może nie dla dzieci ale nauczyciel sam się nie pokapował o co chodzi i miał polewkę z tego do końca szkoły. Co ciekawe powiedział nam to inny nauczyciel, który też się z niego śmiał :P Dzieci i ewentualnie płeć piękna nie czytać. Było to tak. Na zajęciach teoretycznych ze ścinki i zrywki drzew był poruszony temat zrywki za pomocą koni. Ktoś zapytał jak traktować konie i po kilku wskazówkach nauczyciel powiedział:"Na pewno podczas zrywki nie wolno bić konia!". Ten tekst znała cała szkoła a nauczyciel ten był jednocześnie dyrektorem szkoły więc miał delikatnie mówiąc przerąbane. Moja klasa potem celowo na tych samych zajęciach sprowokowała go zadając podobne pytanie. Gość znów dał się nabrać ale po bardzo burzliwej chwili śmiechu sam się uśmiechnął więc chyba zakapował w końcu co powiedział ;)
"W zasadzie najważniejsze jest życie. A jak już jest życie, to najważniejsza jest wolność. A potem oddaje się życie za wolność. Wtedy już nie wiadomo, co jest najważniejsze."
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
"Im więcej dany kraj produkuje broni, tym mniej bezpieczny się staje – ten, kto ma broń, stanowi cel ataku."
"Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny."
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć."
"Aby słyszeć, należy milczeć."
"Śmierć jest ceną, jaką płacimy za życie, za wszelkie życie."
"Tylko to, co jest śmiertelne niesie w sobie życie."

0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Dav Ikona

• Tipani
  • PipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 155
  • Rejestracja 2010-04-24
Napisano 13 styczeń 2011 - 19:52

Miało być o PO-wcu ale pani mat-matyczka jest lepsza ;) tytułem wstępu:

Jako, że jest koniec półrocza droga psorka chciała nam zrobić sprawdzian z funkcji.Sprawdzian ów był zapowiedziany na wtorek po święta....oczywiście nikt się nie nauczył ;P... Wszyscy rozpaczają, że glany będą jak nic aż tu wpada nam pomysł do czerepów - przenieść!. Tak więc, samiec alfa pod przezwiskiem Wodzu, (czyt. ja :D) i rodzynek klasowy Szaman (czyt. kumpel z klasy), oraz dwie dodatkowe laski w charakterze ochrony ruszyliśmy do pokoju nauczycielskiego. Po chwilowej szamotaninie (Nie otwieraj! Wypuścisz złe moce! P*****e moce niech wychodzą... ja nie chce spr. z matmy) pukamy. Po chwili z czeluści piekielnych wychodzi pani v-ce. Poprosiliśmy ją o zawołanie matyczki. Gdy wychodziła jeszcze nic nie zapowiadało katastrofy... Po chwilowej "negocjacji" (No niech pani przełoży...my kretyny są więcej czasu nam czeba!..No ale prosimy! Kupimy pani kwiaty! [poniosło mnie :D]) przeniosła... Ale jej mina była niezbyt hmm "wyraźna" (powinna wziąć Rutinoscorbin :D) Kilka minut potem rusza do klasy i przez całą lekcję nie wspomina o klasówce. Na następnej lekcji (czyt. wczoraj :)) wpada jak burza do sali i mówi najgenialniejszy tekst dnia:

-HAHAHA przejrzałam was!- tu klasa robi karpia - Wy myślicie, że ja taka głupia jestem i nie widzę co się na korytarzach dzieje? - karp pogłębia się - Widziałam jak braliście odpowiedzi od tych idiotów(!) z Lh. - owacje na stojąco...nie lubimy się z humanistami nie ma szans, żebyśmy od nich cokolwiek dostawali a tym bardziej odp. na spr. :D - zobaczycie...teraz dostaniecie taki sprawdzian, że choćbyście stanęli na pałach... - ryk śmiechu babka ma większego wku**a - Z czego się śmiejecie? - po chwili opamiętała się... Dzisiaj mieliśmy lekcje i był już spokój ale boje się matmy po feriach :O
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

• ← Poprzedni temat
  • Off-topic
  • Następny temat →
  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • →