Zapraszam
Polskie Centrum Na'vi Polska strona o języku Na'vi i nie tylko
Napisano 16 październik 2010 - 16:23
Napisano 17 październik 2010 - 07:18
Nie rozumiem czemu miałaby mnie cieszyć?
ja się uczę po angielsku wszystkiego... polski język w moim przypadku to g*wniany balast, którego bym się chciał pozbyć.
Materiały też podrzucam ja....
A mi się nowe tło jakoś nie podoba

Napisano 17 październik 2010 - 08:48
Cytat
wszystkim nie da się dogodzić
Cytat
powiem tylko że abyś mówił tym "g*wnianym balastem" sporo osób oddało życie(mowa o zaborach i obu wojnach światowych + wojna polsko bolszewicka). dodam też że kapka patriotyzmu nie zaszkodzi

Napisano 20 październik 2010 - 16:14
Napisano 31 styczeń 2011 - 04:14
http://navi.edu.pl/2...kcje-obrazkowe/
Napisano 31 styczeń 2011 - 07:14
Byłem na Team Speaku na dwóch trudniejszych tematach i spałem powalany poziomem tych prezentacji Oo
Są ładnie wykonane i służą początkującym to fakt.
Ale moim zdaniem są trochę zbyt chaotycznie zrobione Oo... Oraz materiał.. Przydadzą się raczej przez pierwszy tydzień, żeby nauczyć jakichś podstawowych słówek i zwrotów..
Ja się z tego nigdy nie uczyłem.. Dla mnie to materiał zbyt łatwy i nieprzydatny

Napisano 01 luty 2011 - 10:42
Z drugiej strony rzeczywiście to jest naprawdę chaotyczne i lekko denerwujące że nie jest normalnie napisane: Pa'li - Mroczny Koń, tylko że jest obrazek Mrocznego Konia. Jeśli ktoś ma słabą wyobraźnie łatwo sobie pomylić Oni z My stoimy na przykład. Może to brzmi dziwnie, ale ja sama musiałam patrzeć na niektóre słowa do słownika Na'vi Polskiego, żeby się skapnąć o co chodzi na zdjęciu.

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox