- (12 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 10
- 11
- 12
Neytiri
Napisano 15 czerwiec 2011 - 16:02
Natrafiłam na jeden z najlepszych (dosłownie) fanartów Ney'tiri. Jest piękny i, w dodatku, w tak ogromnej rodzielczości
link
Napisano 16 czerwiec 2011 - 10:29
No fan art jest przepiękny. A i rozdzielczość nieziemska. Szkoda że nie mam odpowiedniego ekranu aby wyświetlić na nim ten fan art w odpowiedniej wielkości. Fakt faktem mam spory telewizor ale panoramiczny a ten fan art jest bardziej w pionie. Ale wielkie poszanowanie dla twórcy.
A tak na uboczu, to uważam że James Cameron i Zoe Saldana razem tworząc postać Ney'tiri dokonali cudu. Ciągle nie mogę do końca zrozumieć dla czego ona tak przyciąga, że nie można oderwać od niej wzroku, czasem nawet myśli...., że mimo iż nie jest człowiekiem to dla wielu jest ideałem kobiety i zakochało się w niej tysiące osób. Nigdy się z niczym podobnym nie spotkałem i nigdy bym nie przypuszczał że ktokolwiek a szczególnie ja może zakochać się w kosmitce
A tak na uboczu, to uważam że James Cameron i Zoe Saldana razem tworząc postać Ney'tiri dokonali cudu. Ciągle nie mogę do końca zrozumieć dla czego ona tak przyciąga, że nie można oderwać od niej wzroku, czasem nawet myśli...., że mimo iż nie jest człowiekiem to dla wielu jest ideałem kobiety i zakochało się w niej tysiące osób. Nigdy się z niczym podobnym nie spotkałem i nigdy bym nie przypuszczał że ktokolwiek a szczególnie ja może zakochać się w kosmitce
Z góry przepraszam za moje błędy ortograficzne, stylistyczne, językowe, składniowe itp...
Napisano 16 czerwiec 2011 - 19:07
No to tysiące osób żyją nieszczęśliwą miłością
Zeby nie offtopicować.
Z ciekawości zwrócił ktoś uwagę że źrenice w oczach Neytiri w dzień i w nocy mają taką samą szerokość ?
Zeby nie offtopicować.
Z ciekawości zwrócił ktoś uwagę że źrenice w oczach Neytiri w dzień i w nocy mają taką samą szerokość ?
Rozsądni ludzie przystosowują się do świata.
Nierozsądni ludzie przystosowują świat do siebie.
Dlatego też cały postęp zależy od ludzi nierozsądnych.
-George Bernard Shaw
Nierozsądni ludzie przystosowują świat do siebie.
Dlatego też cały postęp zależy od ludzi nierozsądnych.
-George Bernard Shaw
Napisano 17 czerwiec 2011 - 08:47
Ja zauważyłem, kiedyś pisałem że praktycznie nigdzie w filmie nie widać efektu akomodacji oczu
Chyba jedynym momentem, gdy da się zauważyć jakąś reakcję źrenicy na światło jest scena w której Jake pierwszy raz łączy się z avatarem i świecą mu latarką w oczy
Chyba jedynym momentem, gdy da się zauważyć jakąś reakcję źrenicy na światło jest scena w której Jake pierwszy raz łączy się z avatarem i świecą mu latarką w oczy
Napisano 17 czerwiec 2011 - 11:30
Oj słaba spostrzegawczość,ja jednak widzę,że jej źrenice są w noc są nieco większe,najpewniej przyczyno jest to,że u nich nie mamy do czynienia z taką nocą jak u nas,że nic nie widać
.Światło Polifema i bioluminescencja lasu skutecznie rozjaśniają noc
.
- (12 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 10
- 11
- 12

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox