Ale o charakter ta zaciętość , romantyczność , delikatność ,czułość ale i możliwość postawiane na swoim. Oraz najważniejsze nie odnoszenie się z swoja ponad przeciętna uroda i seksapilem.
- (12 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- →
- Ostatnia »
Neytiri
Napisano 14 kwiecień 2010 - 21:06
Ale o charakter ta zaciętość , romantyczność , delikatność ,czułość ale i możliwość postawiane na swoim. Oraz najważniejsze nie odnoszenie się z swoja ponad przeciętna uroda i seksapilem.
Je adore voir tu beau yeux .
I love looking in your beautiful eyes.
Me encanta ver tus hermosos ojos
Oel ngeyä lora menarit tse'eia
Napisano 15 kwiecień 2010 - 06:47
Nigdy nie znajdziesz kogoś takiego jak Neytiri...
Ma za dużo zbyt doskonałych cech...
Co do doszukiwania się u innych
Romantyczność - spotkałem się z tym u kilku dziewczyn, przeważnie dopiero po poznaniu się. Na pierwszy rzut oka niektóre os udają, że przechadzka po parku to dla nich "zamuła" itp.
Czułość - No tutaj są różne typy
Z tego co ja się spotykałem 6/10 ma to wyważone(czyt ma tego mało)1/10 nie ma tego wcale, 1/10 ma tego za dużo, 2/10 mają w sam raz...
Opieram to tylko i wyłącznie na swoich przeżyciach i wiadomościach...
Stawianie na swoim - Hah... Są maszkary co potrafią szantażować byleby postawić na swoim xD.. Różnie bywa
Poza tym.... hmm.. Jackal dziewczyny mają to do siebie, że potrafią być wredne
Napisano 15 kwiecień 2010 - 12:00

"- Hmm... Ale teraz... Ludzi jest przecież dużo więcej niż... Niż was.
- Bo mnożycie się jak króliki- zgrzytnął zębami krasnolud.- Nic, tylko byście chędożyli, w kółko, bez wyboru, z kim popadło i gdzie popadło. (...) To i masz szczerą prawdę i wierną historię świata, którym włada ten, kto sprawniej rozłupuje innym czaszki i w szybszym tempie nadmuchuje baby. (...)
- Yarpen- rzekł zimno Geralt, podjeżdżając do nich na Płotce- Powściągnij się nieco, jeśli łaska, w doborze słów.
A. Sapkowski
Napisano 17 kwiecień 2010 - 11:55
Ale w kolejnym tygodniu idę jeszcze raz głównie dla tej postaci która nie pozwala odciągnąć oczu od filmu!
Wszyscy chyba, przedstawiciele płci męskiej zakochali się w tej postaci za wygląd, charakter i...i...i tą całą całość
Napisano 17 kwiecień 2010 - 13:50
Ja ją odbieram jako po prostu postać z filmu, o zestawie wyidealizowanych cech. Owszem, charakter ma świetny, ale dla mnie to nadal tylko postać z filmu.
Albert Einstein
Napisano 17 kwiecień 2010 - 16:42
Użytkownik Argo dnia 17 kwietnia 2010 - 13:50 napisał
Ja ją odbieram jako po prostu postać z filmu, o zestawie wyidealizowanych cech. Owszem, charakter ma świetny, ale dla mnie to nadal tylko postać z filmu.
Hehe, cóż dla mnie postać idealna ale owszem, nie wszyscy
pozdrawiam
Napisano 19 kwiecień 2010 - 08:10
Oto moje zasady:
I. Jeśli masz coś do mnie powiedz mi to prosto w twarz.
II. Jeśli już masz mi coś do powiedzenia to zrób to poprawnie ortograficznie i składniowo.
III. Nigdy nie słucham i nie rozmawiam z tchórzami i idiotami.
IV. Nie wyzywaj mnie ani nie obrażaj, bo mocny na odległość to każdy jest.
V. Wyrażam własną opinię, ale nie podważam niczyich opinii.
VI. Każdy ma swój gust, jeśli mój ci się nie podoba to się nie odzywaj.
VII. Nie lubię niesprawiedliwych ludzi i sądów.
VIII. Nie muszę ciebie lubić, ty mnie też, ale tolerujmy się nawzajem.
IX. Nie pytaj gdzie coś znaleźć tylko sam poszukaj, chyba ze już nie możesz znaleźć.
X. Zanim do mnie napiszesz z pytaniem przemyśl je przynajmniej trzy razy.
To są moje zasady, jeśli ci się nie podobają mam jeszcze inne...
XI. Nie tępię leni, tępię idiotów.
Wujek Google nie boli!
Napisano 22 kwiecień 2010 - 20:00
Jak była by waza reakcja gdyby cie się obudzili wstajecie a tu uwiadamiacie sobie że jesteście w lesie na pandorze i za chwile pojawia się Ney i mówi takie coś "jak spałeś , gdy śpisz wyglądasz uroczo" uśmiechają się przy tym.
Wiem że dla niektórych to głupie ale sadze ,że to fajna zabawa tak sobie pomarzyć.
Je adore voir tu beau yeux .
I love looking in your beautiful eyes.
Me encanta ver tus hermosos ojos
Oel ngeyä lora menarit tse'eia
Napisano 22 kwiecień 2010 - 21:22
Użytkownik Jackal dnia 22 kwietnia 2010 - 21:00 napisał
Jak była by waza reakcja gdyby cie się obudzili wstajecie a tu uwiadamiacie sobie że jesteście w lesie na pandorze i za chwile pojawia się Ney i mówi takie coś "jak spałeś , gdy śpisz wyglądasz uroczo" uśmiechają się przy tym.
Wiem że dla niektórych to głupie ale sadze ,że to fajna zabawa tak sobie pomarzyć.
Nie mógłbym uwierzyć, że to się dzieje naprawdę, niczym Neo przed wejściem do Matrixa,

Fìkifkey alor yawne lu oeru
Napisano 22 kwiecień 2010 - 22:39
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
"Im więcej dany kraj produkuje broni, tym mniej bezpieczny się staje – ten, kto ma broń, stanowi cel ataku."
"Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny."
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć."
"Aby słyszeć, należy milczeć."
"Śmierć jest ceną, jaką płacimy za życie, za wszelkie życie."
"Tylko to, co jest śmiertelne niesie w sobie życie."
Napisano 23 kwiecień 2010 - 06:00
Cytat
Niezłe pytanie
Chyba bym się nieco zdziwił( jak nie przestraszył ) . dlaczego ??? z powody 3 metrowej niebieskiej przystojnej panny która powiedziała by mi że
Cytat

Napisano 23 kwiecień 2010 - 14:43

"I guess it was never meant to be
But it's just something we have no control over and that's what destiny is
But no more worries, rest your head and go to sleep
Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream"
DeviantArt
Last.fm
Napisano 24 kwiecień 2010 - 13:33
http://www.mediafire.com/?1m3mmzojctz
Moja reakcja:

Miłego zasysania.