Uwaga! Twoja przeglądarka jest w bardzo starej wersji.
Zaktualizuj ją natychmiast.

Korzystasz z bardzo starej wersji Internet Explorera (6.0). Nie jest ona wspierana przez producenta i stanowi potencjalne zagrożenie. Jeśli jesteś w pracy i widzisz tę wiadomość, skontaktuj się ze swoim administratorem i poproś o aktualizację przeglądarki.

Aby dowiedzieć się, dlaczego powinieneś dokonać aktualizacji, kliknij w poniższy link:

Tak, chcę dowiedzieć się więcej
Logo

Włącz
Logowanie Rejestracja Pomoc
Zaawansowane
  • Forum
  • Użytkownicy
  • Komunikator plemienny
  • Avatar-Forum.pl - Największe w Polsce Forum Avatara
  • > Avatar
  • > Sequele Avatara
  • > Fakty i doniesienia
  • Nowa zawartość
  • Kanał RSS
  • (8 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • ←
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

"Avatar 2" chcesz wiedzieć cos o avatarze 2?

#141 Użytkownik nie jest zalogowany   Johnas Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 423
  • Rejestracja 2010-02-26
Napisano 12 maj 2012 - 13:03

4 cześć.... hmmm dal czego nie. Gwiezdnych wojen było 6 części, tworzą one spójną całość i przyjemnie się to wszystko ogląda mimo, że oglądałem wszystkie części po kolei już wiele razy to za każdym razem sprawia mi to przyjemność. Jeśli Cameron dobrze poprowadzi swe dzieło to perspektywa ,,kwadratologji"Avatara jest kusząca :D.
Z góry przepraszam za moje błędy ortograficzne, stylistyczne, językowe, składniowe itp...
Dołączona grafika
0
  • Do góry of the page up there ^
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#142 Użytkownik nie jest zalogowany   Atretsi Ikona

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 24
  • Rejestracja 2012-04-28
Napisano 14 maj 2012 - 11:41

Podobno Avatar 2 ma być pod koniec 2014 lub 2016 roku:( a Avatar 3 rok później. Długo poczekamy... Część akcji ma być gdzieś nad wodą, więc możemy spodziewać się że Omaticaya odwiedzą klan Ikran znad wschodniego morza. A fajnie by było zobaczyć olo'eyktan tegoż klanu:)

Gdybyś czytała dokładnie chociażby ten temat to byś wiedziała, że to co napisałaś wie każdy kto interesuje się "Avatarem". Nic nie wniosłaś do tematu. /Notos
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#143 Użytkownik nie jest zalogowany   Fanti Ikona

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 464
  • Rejestracja 2010-11-10
Napisano 14 maj 2012 - 13:32

Atretsi taka jedna mała uwaga... Nie tylko nad wodą, ale też pod wodą ;) Co do odwiedzenia klanu Ikran przez klan Omatikaya, to całkiem prawdopodobne, bo mnie też taka koncepcja przypadła do gustu :D Jednocześnie możliwe jest też, że takich klanów żyjących nad wodą jest wiele ;D Bo jak patrząc na początek filmu, kiedy to jest nam ukazana Pandora, linia brzegowa mórz i oceanów jest baaardzo długa :]
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

• ← Poprzedni temat
  • Fakty i doniesienia
  • Następny temat →
  • (8 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • ←
  • 6