- (8 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 6
- 7
- 8
"Avatar 2" chcesz wiedzieć cos o avatarze 2?
Napisano 12 maj 2012 - 13:03
4 cześć.... hmmm dal czego nie. Gwiezdnych wojen było 6 części, tworzą one spójną całość i przyjemnie się to wszystko ogląda mimo, że oglądałem wszystkie części po kolei już wiele razy to za każdym razem sprawia mi to przyjemność. Jeśli Cameron dobrze poprowadzi swe dzieło to perspektywa ,,kwadratologji"Avatara jest kusząca
.
Z góry przepraszam za moje błędy ortograficzne, stylistyczne, językowe, składniowe itp...
Napisano 14 maj 2012 - 11:41
Podobno Avatar 2 ma być pod koniec 2014 lub 2016 roku:( a Avatar 3 rok później. Długo poczekamy... Część akcji ma być gdzieś nad wodą, więc możemy spodziewać się że Omaticaya odwiedzą klan Ikran znad wschodniego morza. A fajnie by było zobaczyć olo'eyktan tegoż klanu:)
Gdybyś czytała dokładnie chociażby ten temat to byś wiedziała, że to co napisałaś wie każdy kto interesuje się "Avatarem". Nic nie wniosłaś do tematu. /Notos
Gdybyś czytała dokładnie chociażby ten temat to byś wiedziała, że to co napisałaś wie każdy kto interesuje się "Avatarem". Nic nie wniosłaś do tematu. /Notos
Napisano 14 maj 2012 - 13:32
Atretsi taka jedna mała uwaga... Nie tylko nad wodą, ale też pod wodą
Co do odwiedzenia klanu Ikran przez klan Omatikaya, to całkiem prawdopodobne, bo mnie też taka koncepcja przypadła do gustu
Jednocześnie możliwe jest też, że takich klanów żyjących nad wodą jest wiele
Bo jak patrząc na początek filmu, kiedy to jest nam ukazana Pandora, linia brzegowa mórz i oceanów jest baaardzo długa
- (8 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 6
- 7
- 8
Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox