"Avatara" obejrzało już 3 miliony Polaków "Nasza perełka" pnie się coraz wyżej, czy prześcignie rywali?
Napisano 30 lipiec 2010 - 14:18
Ja też na pewno pójdę. Do tego dochodzi też moja przyjaciółka (która jest ciekawa sceny z pijanym Tsu'teyem
) i moja siostra. Być może jeszcze mama. Myślę, że teraz Avatar sporo zarobi, szczególnie ze względu na dodanie usuniętych scen.

"I guess it was never meant to be
But it's just something we have no control over and that's what destiny is
But no more worries, rest your head and go to sleep
Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream"
DeviantArt
Last.fm
Napisano 04 sierpień 2010 - 20:12
No 2 to na pewno będą a czy więcej to się zobaczy jakie i jak te sceny będą wyglądały. Ja na premierę pierwszego dnia nie pójdę bo na Metal Hammer Fest jadę (z czego także bardzo się cieszę
) ale myślę, że już w sobotę powinienem wskoczyć bo inaczej dopiero na następny weekend a tak długo to chyba nie wytrzymam
"W zasadzie najważniejsze jest życie. A jak już jest życie, to najważniejsza jest wolność. A potem oddaje się życie za wolność. Wtedy już nie wiadomo, co jest najważniejsze."
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
"Im więcej dany kraj produkuje broni, tym mniej bezpieczny się staje – ten, kto ma broń, stanowi cel ataku."
"Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny."
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć."
"Aby słyszeć, należy milczeć."
"Śmierć jest ceną, jaką płacimy za życie, za wszelkie życie."
"Tylko to, co jest śmiertelne niesie w sobie życie."
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
"Im więcej dany kraj produkuje broni, tym mniej bezpieczny się staje – ten, kto ma broń, stanowi cel ataku."
"Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny."
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć."
"Aby słyszeć, należy milczeć."
"Śmierć jest ceną, jaką płacimy za życie, za wszelkie życie."
"Tylko to, co jest śmiertelne niesie w sobie życie."
Napisano 07 sierpień 2010 - 11:37
Fani to na pewno
Nie dałoby się inaczej.
Zastanawia mnie jedna rzecz - pomimo tego, że napisałam już w poprzednim poście zupełnie co innego - kiedy będzie już w kinach reedycja, to czy dużo ludzi na nią pójdzie? Sami fani, czy też ludzie którzy sporadycznie chodzą do kina?
Nie wiem, co o tym myśleć.
I przepraszam za niezdecydowanie.
Zastanawia mnie jedna rzecz - pomimo tego, że napisałam już w poprzednim poście zupełnie co innego - kiedy będzie już w kinach reedycja, to czy dużo ludzi na nią pójdzie? Sami fani, czy też ludzie którzy sporadycznie chodzą do kina?
Nie wiem, co o tym myśleć.
I przepraszam za niezdecydowanie.

"I guess it was never meant to be
But it's just something we have no control over and that's what destiny is
But no more worries, rest your head and go to sleep
Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream"
DeviantArt
Last.fm
Napisano 07 sierpień 2010 - 21:58
Sądząc po popularności filmu to w tych 3 milionach Polaków znajdzie się baardzo duża ilość ludzi, którym się film spodobał. A idąc tym tropem to wśród zadowolonych widzów znajdą się też ci co zechcą obejrzeć kolejny raz. Ciągle jest tu mowa o dużych liczbach. Tu dużą rolę odgrywa fakt, że Avatara można obejrzeć w 3d a w tej dziedzinie nie ma większej konkurencji. Więc bez obaw
Napisano 09 sierpień 2010 - 14:25
Istnieje całkiem realna szansa, że Avatar przekroczy magiczną barierę 3mld $ zysku ze sprzedanych biletów oraz przebije naszego rodzimego rekordzistę, Quo Vadis (z tego co kojarzę, to nas ze szkoły prowadzili wycieczkami na ten film, więc nie do końca te 4,5 mln jest to uczciwa liczba widzów)
Napisano 23 sierpień 2010 - 07:47
Cytat
Jeszcze powiedz, że wolał bys w tym czasie siedzieć w szkole i zakuwać
Oczywiście, że nie, ale gdybym miał iść na Quo Vadis z własnej woli to bym nie poszedł, natomiast w szkole mus to mus. Dlatego twierdzę, że rekord oglądania tego filmu jest naciągany

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox