Strona 1 z 1
Podział na kategorie
Napisano 17 luty 2011 - 14:37
Wydaje mi się, że ten dział jest trochę nieuporządkowany.
Co myślicie o tym, aby utworzyć tu kilka kategorii, żeby oddzielić np. fanfiki od fanartów? Mógłbym tu założyć dwie kategorie: "Fan fiction", gdzie moglibyście zakładać tematy dla swoich opowiadań, żeby ich ze sobą nie mieszać, jak to ma miejsce w temacie Avatar fanfiction, chyba że będą to krótkie opowiadania na jeden post; oraz kategorię "Fan art", gdzie zamieszczalibyście każdą inną formę twórczości związanej z "Avatarem"? Co Wy na to? A może jest dobrze tak, jak jest?
Napisano 17 luty 2011 - 19:15
A jeżeli już przy tym jesteśmy...
warto dodać osobny dział na tematy rozwiązane, zakończone i zamknięte.
takie archiwum,
PS. jeśli już coś takiego jest to przepraszam. jestem nowy i moglem nie zauważyć.
warto dodać osobny dział na tematy rozwiązane, zakończone i zamknięte.
takie archiwum,
PS. jeśli już coś takiego jest to przepraszam. jestem nowy i moglem nie zauważyć.
Drogi panie Cameron, kiedy wreszcie AVATAR 2 ???
90% nastolatków wpadłoby w depresję widząc Justina Biebera na dachu wieżowca. Jeśli należysz do 10% które wzięłoby popcorn i krzyczało ,,SKACZ LAMUSIE" to wklej ten tekst do swojej sygnaturki.
90% nastolatków wpadłoby w depresję widząc Justina Biebera na dachu wieżowca. Jeśli należysz do 10% które wzięłoby popcorn i krzyczało ,,SKACZ LAMUSIE" to wklej ten tekst do swojej sygnaturki.
Strona 1 z 1

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox