Uwaga! Twoja przeglądarka jest w bardzo starej wersji.
Zaktualizuj ją natychmiast.

Korzystasz z bardzo starej wersji Internet Explorera (6.0). Nie jest ona wspierana przez producenta i stanowi potencjalne zagrożenie. Jeśli jesteś w pracy i widzisz tę wiadomość, skontaktuj się ze swoim administratorem i poproś o aktualizację przeglądarki.

Aby dowiedzieć się, dlaczego powinieneś dokonać aktualizacji, kliknij w poniższy link:

Tak, chcę dowiedzieć się więcej
Logo

Włącz
Logowanie Rejestracja Pomoc
Zaawansowane
  • Forum
  • Użytkownicy
  • Komunikator plemienny
  • Avatar-Forum.pl - Największe w Polsce Forum Avatara
  • > Avatar
  • > Inne dzieła związane z Avatarem
  • > Książki
  • Nowa zawartość
  • Kanał RSS
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

James Cameron's Avatar Collector's Vault 3D

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Susano'o 

• Ikran Makto
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 976
  • Rejestracja 2010-02-25
Napisano 26 luty 2011 - 13:54

Dołączona grafika

Pewnego mroźnego popołudnia zapukał do mnie listonosz przynosząc sporą paczkę z pięknymi emblematami Amazon. Owa paczka była istną puszką Pandory. "James Cameron's Avatar Collectors Vault 3D" już samymi gabarytami budzi respekt. Piękna okładka z małym przedsionkiem w którym widnieją okularki 3D. Rozsiadam się wygodnie w fotelu, zakładam okulary i odpływam w świat marzeń. Książka dzieli się na cztery duże rozdziały opowiadające o świecie filmu. Zdjęcia są bardzo dobrej jakości i można je oglądać non stop. Kolejną miłą niespodzianką są liczne dodatki poukrywane na co drugiej stronie; czegoż tam nie ma - karty kolekcjonerskie, naklejki, plakaty... można zwariować ze szczęścia. Książkę gorąco polecam każdemu fanowi, na mnie zrobiła większe wrażenie, niż kolekcjonerskie wydanie filmu. Dodatkowo dzięki okularkom można oglądać tapety Xantisa i filmiki na youtubie. :) Więcej info.
Fìkifkey alor yawne lu oeru
0
  • Do góry of the page up there ^
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Toruk Macto 

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 481
  • Rejestracja 2010-02-14
Napisano 26 luty 2011 - 17:59

Robi wrażenie. A ile dałeś za to cudo? Bo tanie to to raczej nie było
Dołączona grafika
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Susano'o 

• Ikran Makto
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 976
  • Rejestracja 2010-02-25
Napisano 26 luty 2011 - 22:25

Wyświetl postUżytkownik Toruk Macto dnia 26 luty 2011 - 17:59 napisał

Robi wrażenie. A ile dałeś za to cudo? Bo tanie to to raczej nie było

To miło Cię zaskoczę. Tutaj masz ceny wszystkich książek. Zapłaciłem ok 200zł, paczka dotarła w przeciągu tygodnia. Zakupy na amazonie są bardzo opłacalne, jak widać po cenach. Wydanie rozszerzone Avatara na blu-ray kosztuje tyle co u nas wdanie na dvd. Oczywiście nie ma tam polskich napisów, ale w polskim wydaniu też ich nie ma :S a film większość osób zapewne zna na tyle dobrze, że może go oglądać bez napisów. :) Zakupy na amazonie nie stanowią problemu, wystarczy podstawa znajomości angielskiego i karta debetowa lub kredytowa. Robiąc zakupy za m.in. 25 funtów wysyłka jest gratis, tak więc warto z tego skorzystać i skomponować sobie jakiś fanowski zestaw, a jest z czego wybierać. :)
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   BlackMetal 

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 596
  • Rejestracja 2010-04-12
Napisano 26 luty 2011 - 23:39

No, widzę Susano'o, że zabrałeś się dziś do opisania książek związanych mocno z Avatarem ^^ Fan z Ciebie jakich mało. Jak i poprzednia książka ta także zachęca do kupna, możliwe, że jeszcze bardziej (ze względu na ilość dodatkowych gadżetów). Ciekawe co wyjdzie po premierze 2 i 3 części. Będzie tego już caaaałe multum. Ja chwilowo to bym co innego kupił na amazonie. Nie robiłem tam jednak jeszcze zakupów i mimo iż mówisz, że to proste to jeszcze się wstrzymam.
"W zasadzie najważniejsze jest życie. A jak już jest życie, to najważniejsza jest wolność. A potem oddaje się życie za wolność. Wtedy już nie wiadomo, co jest najważniejsze."
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
"Im więcej dany kraj produkuje broni, tym mniej bezpieczny się staje – ten, kto ma broń, stanowi cel ataku."
"Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny."
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć."
"Aby słyszeć, należy milczeć."
"Śmierć jest ceną, jaką płacimy za życie, za wszelkie życie."
"Tylko to, co jest śmiertelne niesie w sobie życie."

0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Toruk Macto 

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 481
  • Rejestracja 2010-02-14
Napisano 27 luty 2011 - 16:00

Chyba jeszcze poczekam z kupnem tej książki. Teraz poza koncertem zbieram na taką koszulkę http://teevault.com/...rt-and-hoodies/ (ta pierwsza). Gdyby nie to że to zaprojektowała Shakira to może bym sobie odpuścił.
Dołączona grafika
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Kusati 

• Omatikaya
  • PipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 280
  • Rejestracja 2011-03-08
Napisano 18 kwiecień 2011 - 18:41

A ja muszę zaplanować kupno tej książki. Szukałam na Amazonie, i znalazłam, tylko czy do tego trzeba mieć Pey Pal? ( jeśli napisałam źle, to przepraszam. :D )
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Mr. 47 

• Omatikaya
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 202
  • Rejestracja 2010-08-08
Napisano 18 kwiecień 2011 - 19:16

Korci jak nie wiem, ale kaski coś brak :) Piękny album!
Mr.47 is watching you...

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Susano'o 

• Ikran Makto
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 976
  • Rejestracja 2010-02-25
Napisano 18 kwiecień 2011 - 20:36

Cytat

czy do tego trzeba mieć Pey Pal

Niekoniecznie. Część sklepów internetowych umożliwia płacenie PayPalem (o ile dany przedmiot nie jest w przedsprzedaży), ale moim zdaniem PayPal jest dobrą metodą na eBayu, a w sklepach, w tym na Amazonie najszybsza forma to bezpośrednia zapłata kartą debetową/kredytową (przed zakupem podajesz wszystkie potrzebne dane takie jak nr karty, rodzaj, data ważności, itp.).
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

• ← Poprzedni temat
  • Książki
  • Następny temat →
Strona 1 z 1