Uwaga! Twoja przeglądarka jest w bardzo starej wersji.
Zaktualizuj ją natychmiast.

Korzystasz z bardzo starej wersji Internet Explorera (6.0). Nie jest ona wspierana przez producenta i stanowi potencjalne zagrożenie. Jeśli jesteś w pracy i widzisz tę wiadomość, skontaktuj się ze swoim administratorem i poproś o aktualizację przeglądarki.

Aby dowiedzieć się, dlaczego powinieneś dokonać aktualizacji, kliknij w poniższy link:

Tak, chcę dowiedzieć się więcej
Logo

Włącz
Logowanie Rejestracja Pomoc
Zaawansowane
  • Forum
  • Użytkownicy
  • Komunikator plemienny
  • Avatar-Forum.pl - Największe w Polsce Forum Avatara
  • > Avatar
  • > Inne dzieła związane z Avatarem
  • > Gry
  • Nowa zawartość
  • Kanał RSS
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Nowa gra w uniwersum Avatara od twórców The Division

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Yarpen 

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 446
  • Rejestracja 2010-02-26
Napisano 01 marzec 2017 - 21:01

Niedawno pojawiła się informacja, że twórcy The Division planują stworzyć kolejną grę w świecie Avatara. Było by pięknie znów przenieść się w ten świat w takiej formie i liczę na to, że tym razem gra wyjdzie dużo lepiej i będzie bardziej poważnym tworem. Nie mówię, że poprzednia gra była zła, ale no umówmy się, że wybitna też nie była. Trochę miałem wrażenie, że Ubi potraktowało ją po macoszemu i wydało na szybko, żeby zarobić na hypie związanym z wyjściem filmu. Tym razem zważając, że Avatar już trochę wiosen liczy to coś takiego by nie przeszło. Zarówno fani jak i inni gracze będą oczekiwać produkcji na wysokim poziomie i liczę, że taka właśnie będzie ta gra.

pełne info: link do cdaction.pl
0
  • Do góry of the page up there ^
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#2 Gość_Wolf_*

• Grupa Gość

Napisano 20 marzec 2017 - 19:11

Mam nadzieję, że im to dobrze wyjdzie. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby zrobili lepsze latanie Ikranami niż w tej grze co wcześniej była, bo tam serio dziwnie to było rozwiązane (albo po protu mi strasznie nie podpasowało). No i skoro tyle czasu już minęło to można się spodziewać że graficznie Pandora będzie powalać :D
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Yarpen 

• Pa'li Makto
  • PipPipPipPip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 446
  • Rejestracja 2010-02-26
Napisano 20 marzec 2017 - 22:17

Przy dzisiejszej technologii można stworzyć prawdziwe cudo :). Ale poza grafiką liczę na otwartą nieliniową rozgrywkę z dobrą fabułą i ciekawie napisanymi postaciami.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

• ← Poprzedni temat
  • Gry
  • Następny temat →
Strona 1 z 1