Uwaga! Twoja przeglądarka jest w bardzo starej wersji.
Zaktualizuj ją natychmiast.

Korzystasz z bardzo starej wersji Internet Explorera (6.0). Nie jest ona wspierana przez producenta i stanowi potencjalne zagrożenie. Jeśli jesteś w pracy i widzisz tę wiadomość, skontaktuj się ze swoim administratorem i poproś o aktualizację przeglądarki.

Aby dowiedzieć się, dlaczego powinieneś dokonać aktualizacji, kliknij w poniższy link:

Tak, chcę dowiedzieć się więcej
Logo

Włącz
Logowanie Rejestracja Pomoc
Zaawansowane
  • Forum
  • Użytkownicy
  • Komunikator plemienny
  • Avatar-Forum.pl - Największe w Polsce Forum Avatara
  • > 10 urodziny Avatara
  • > Dyskusja
  • Nowa zawartość
  • Kanał RSS
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

10 LAT AVATARA! :) :) :) :)

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Leonopteryx rex 

• Skxawng
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 17
  • Rejestracja 2019-01-04
Napisano 16 grudzień 2019 - 19:07

Witam wszystkich!

10 lat temu odbył się pierwszy seans Avatara! Czas szybko zleciał, przybyło nam lat, część rzeczy przeminęło.... ale co ja gadam?! cytując pewną piosenkę:
"Tonight, we are young
We can burn brighter than the sun" :D <3

Niestety sporo osób odeszło z naszego forum (miejmy nadzieję, że do nas powrócą przy premierze Avatara 2), kilka nowych twarzy się pojawiło (w tym ja! :S :P ) i miejmy nadzieję, że z nami pozostaną aktywni :makto:

Dziś również można odliczać dokładnie 2 lata do naszej wyczekiwanej premiery! :)

A teraz do meritum:
Chciałbym abyście w tym temacie się wypowiedzieli o swoich najśmieszniejszych, najbardziej nostalgicznych, może smutnych chwilach z forum. Oraz o tym gdzie po raz pierwszy oglądaliście Avatara. No i sami zaproponowali jakąś dyskusję ;)

Serdeczne pozdrowienia!
Dołączona grafika
1
  • Do góry of the page up there ^
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Piotr 

• Administrator
  • Ikona
  • Grupa Administrator
  • Postów 66
  • Rejestracja 2010-02-03
Napisano 17 grudzień 2019 - 09:46

Cześć czołem :)

noo 10 lat kawał czasu, film oglądałem z dziewczyną, która jest dziś moją żoną - dodatkowo jest już nasz czworo :)

Ja Avatara oglądałem chyba na tamte czasy na największym ekranie 3d w IMAX Sadyba Best mall - do dziś mam ciary na samą myśl, już nie mogę się doczekać kolejnych części bo w kinie bywam bardzo rzadko, a w 3d byłem tylko wtedy na tym seansie :)

Na forum przez ta lata tyle się działo, że ciężko mi wskazać szczególne momenty - dla mnie jest to ogromnie fascynujące, że tyle osób jak ja pokochało ten film :)

Pozdrawiam
Piotr :)
2
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Omaseya 

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Rejestracja 2019-09-16
Napisano 18 grudzień 2019 - 22:33

Witam :)

Moja przygoda z tym filmem tak w styczniu 2019 roku. Był to wieczór nudziło mi sie więc szukałam czegoś do obejrzenia. Znalazłam avatara na HBO po tym jak zobaczyłam opis pomyślałam że może być ciekawe i zaczełam oglądać . Od połowy oogładłam.Kolejnego dnia dokonczyłam film na cda.
Po obejrzeniu stwierdziłam że fo fajny film . Poglębiałam o nim wiedze ... Był taki moment gdy miałam dość tego filmu bo ciągle o nim myślałam. Z czasem oswoiłam sie z tym wszystkim .

Na początku maja założyłam konto na forum oraz na instagramie o tematyce avatara. Konto jest prowadze do dziś .mam tam już prawie 200 folow , poznałam tam wspaniałych ludzi .

Ten film mi wiele uświadomił w życiu co jest ważne .
Jaką wartość ma przyrode . Więź między ludzmi.[...]
Jest jedna osoba która mnie wspiera moja przyjaciółka . Gdyby nie ona bym sobie nie poradziła .

Na premierze pierwszej części nie byłam gdyż miałam.w tedy 4 lata ake na kolejne części oczywiście pójde nawet kilka razy z przyjaciółką .

Dobra już nie pisze bo sis rozpisalam 😂 . Przepraszam za tą haotyczność . To cała ja😂

Pozdrawiam :)
2
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Wolf 

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Kameyu
  • Postów 12
  • Rejestracja 2019-02-24
Napisano 21 grudzień 2019 - 19:27

Oel Ngati Kameie!
10 lat temu obejrzałem Avatara po raz pierwszy i oczarował mnie jego świat. Pamiętam to bardzo dobrze bo po wyjściu z seansu oglądania pięknej i zielonej Pandory zobaczyłem mroźną i śnieżną polską zimę. Ludzie podobno popadali w depresję z tęsknoty za Pandorą, ale mnie to tylko napędziło. Zaraz po powrocie do domu poleciałem do lasu. Wydaje mi się że wtedy chyba nigdy z niego nie wyszedłem.
Później odnalazłem to forum aby przeżywać razem zachwyt który wywołał w nas Avatar. Wszyscy zakochaliśmy się w Pandorze i naszej Ziemi. Zobaczyliśmy jej piękniejszą stronę.
Dzięki wam wszystkim za tą piękną podróż która mam nadzieję będzie jeszcze długo trwała!
2
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   piotrtalikos 

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja 2020-01-29

Napisano 08 luty 2020 - 11:44

Łooo, aż tyle czasu minęło? To jest mój ulubiony film. Czekam na część 2 z niecierpliwością. Niestety narazie nie ma konkretów w tej dziedzinie. A szkoda. Myślę, że będzie równie dobra co pierwsza.
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Eustachy865 

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 3
  • Rejestracja 2020-02-28

Napisano 28 luty 2020 - 13:41

Ile to już lat.. jestem w szoku. ten czas tak szybko mija..
0
  • Odpowiedz Cytuj
  • Odpowiedz Odpowiedz

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   kamil29 

• Skxawng
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja 2020-03-02
Napisano 02 marzec 2020 - 19:07

10 lat a wydaje się jakby to było wczoraj :) świetny film oby była 2 część