- (4 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Co myślisz o...?
Napisano 26 styczeń 2021 - 21:10
Praca/nauka zdalna.
Napisano 27 styczeń 2021 - 10:04
Wiarygodność informacji w internecie
Napisano 27 styczeń 2021 - 10:19
Powrót na forum.
Napisano 27 styczeń 2021 - 10:51
Aktualnie nie mam nadziei że nagle użytkownicy powrócą. Najwcześniej znów zobaczymy tutaj większy ruch dopiero w okolicy premiery nowej części (może po wypuszczeniu trailera Avatara 2)
Problem z dodaniem awatara na profil
odpowiedź od Rexa: Napiszę do admina w tej sprawie. zobaczymy co on powie:) PS. Jest to denerwujące

Napisano 27 styczeń 2021 - 11:15
Użytkownik She_wolf dnia 27 styczeń 2021 - 11:07 napisał

Znajomości internetowe.
Ciężki temat

Kolejny temat: EKOLOGIA!
Napisano 27 styczeń 2021 - 11:51

Take that: Czytanie książek w dzisiejszych czasach.

Napisano 27 styczeń 2021 - 12:06

Biale klamstwa - nie mowienie prawdy dla dobra drugiej osoby.
Napisano 27 styczeń 2021 - 12:15

She_Wolf nie oszczędza w dawaniu tematów

I tu temat specjalnie dedykowany dla She_Wolf: Brak uświadomienia u Polaków o roli psychologii w życiu. (Poglądy typu jak idzie do psychologa to pewnie jest jakiś psychicznie chory!)
Napisano 27 styczeń 2021 - 16:12
Ten temat strasznie mnie emocjonalnie uruchamia.

Poza tym do psychologa mozna isc nie tylko jak ma sie problem ale tez wtedy gdy ktos potrzebuje np porady odnosnie dalszego rozwoju w jakims kierunku. To swiadczy tylko o dojrzalosci i samoswiadomosci.
APEL DO WSZYSTKICH - Nie bojcie sie prosic o pomoc. Nie bojcie sie rozmawiac o emocjach. Nie bojcie sie rozwijac.
Okej. Wygadalam sie.

Temat: Nietolerancja.
Za mocno pojechałam?

Napisano 27 styczeń 2021 - 18:21

Nietolerancja jest poważnym i mocno rozpowszechnionym problemem. Mamy takie które polegają na razie, orientacji seksualnej, religii, poglądach i wielu więcej. Lista jest na prawdę długa. W każdej z odmian znajdują się fanatycy i ekstremiści którzy pielęgnują nienawiść i chcą ją szerzyć. Na szczęście takich skrajnych przypadków jest mniejszość w społeczeństwie, ale nie zmienia to tego że zarażają oni ludzi uprzedzeniami siejąc swoją propagandę o tym że zawsze ta druga strona jest zła. Ludzie zapominają przez to że każdy jest osobą, ma swoją historię i poglądy. Każdy chciałby żeby zawsze było po jego myśli. Nie jest to niestety możliwe.
Jeżeli ktoś żyje nie wchodząc z butami w twoje życie to czemu miało by to przeszkadzać?
Oczywiście nie można pozwolić żeby ktoś ci nakazywał jak masz żyć, albo cię krzywdził. To chyba jest granica pomiędzy tolerancją i nietolerancją.
Black Lives Matters
Napisano 27 styczeń 2021 - 18:33
Podobna sprawa w sumie jak nietolerancja. Do tego dochodzi historia kraju i traktowanie czarnoskórych na przestrzeni lat. Jak dla mnie zamieszki na tym tle można porównać też do tych wcześniej wspomnianych strajków kobiet. Przelana czara goryczy i sposób traktowania mniejszości. Skala problemu o wiele większa ale emocje kierujące ludźmi podobne.
Uzależnienia.
Napisałem w tym samym momencie - następna osoba niech sobie wybierze kolejny temat albo napisze o obydwu? - REX

- (4 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »