Nie wiem jak skomentować, może tak: Cieszę się że dobrnęłaś do końca, ale bonusa mogłaś sobie podarować
- (7 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 5
- 6
- 7
Bez końca... i bliżej określinego początku
Napisano 10 styczeń 2012 - 20:26
Heh. Mogę usunąć
szczerze mówiąc to jestem na swój sposób dumna z tego epika.
EDYTA:
Usunięte.
EDYTA:
Usunięte.

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Napisano 13 styczeń 2012 - 20:51
Nie wiem... Ja jakoś nie zwróciłam uwagi... Piszę to co mi wpadnie do głowy. Możliwe, że jest tak jak mówisz (piszesz). Jeszcze to sprawdzę

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Napisano 13 styczeń 2012 - 23:32
Mhm, zgadzam się. Coś jest inaczej. Średnio wyszło to zakończenie, ale dla mnie może być.
" - Powtórzcie mi jeszcze raz, co mówiła - rozkazał Vesemir, jednym zamachem wychylając kubek. - Słowo w słowo.
- Nie da się słowo w słowo - powiedział Geralt, zapatrzony w żar. - A sens, jeśli ma sens szukanie w tym sensu, był taki: ja i Coen umrzemy. Zęby będą naszą zgubą. Obu nas zabiją zęby. Jego dwa. Mnie trzy.
- Jest dość prawdopodobne - prychnął Lambert - że zostaniemy zagryzieni. Każdego z nas mogą w każdej chwili zgubić zęby. Was dwu jednak, jeśli ta wieszczba jest prawdziwie wieszcza, wykończą jakieś wyjątkowo szczerbate monstra."
- Nie da się słowo w słowo - powiedział Geralt, zapatrzony w żar. - A sens, jeśli ma sens szukanie w tym sensu, był taki: ja i Coen umrzemy. Zęby będą naszą zgubą. Obu nas zabiją zęby. Jego dwa. Mnie trzy.
- Jest dość prawdopodobne - prychnął Lambert - że zostaniemy zagryzieni. Każdego z nas mogą w każdej chwili zgubić zęby. Was dwu jednak, jeśli ta wieszczba jest prawdziwie wieszcza, wykończą jakieś wyjątkowo szczerbate monstra."
- (7 strony)
-
- « Pierwsza
- ←
- 5
- 6
- 7

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox