Na'Vi-początek nowej drogi
Napisano 02 sierpień 2011 - 11:53
Tak się właśnie zastanawiam @fan, dlaczego kończysz pisać opowiadanie? Przecież dopiero co je zacząłeś. Fakt, masz już IX rozdziałów, lecz myślałam, że rozwiniesz bardziej akcję. Mam na myśli jakąś przygodę lub wyprawę z Jake'm i Ney na czele, a tu pupa i koniec. Szkoda

Napisano 03 sierpień 2011 - 09:51
Jest dobrze. Bardzo dobrze ale Mistrza Yody szyk zdań. Mam nadzieje że rozumiesz.
Cytat
ta nie wytrzymała pieszczot i rekami się zakryła.

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon

Napisano 12 sierpień 2011 - 20:31
Ja już przeczytałam, nie byłam na bieżąco ale lektura bardzo umiliła ostatnie ciężkie dni. Kilka pomysłów, choćby to z Grace chętnie zobaczyłabym w filmie a pisałeś z takim natchnieniem i realizmem jakbyś przed chwilą wyszedł z komory łączącej
Dobra robota. I przyłączam się do oczekujących na kolejną część

Napisano 09 wrzesień 2011 - 19:43
Kolejny ciekawy rozdział godzien plusika, chociaż jest kilka zauważalnych literówek, np Krosno w środku zdania bardziej kojarzy mi się z miastem na podkarpaciu, niż z krosnem tkackim.
Psuje to trochę atmosferę, dlatego radzę przed zamieszczeniem rozdziału poprawić błędy w wordzie. Bardzo fajnie opisujesz kulturę i codzienne życie Na'vi, czytając ma się wrażenie, że jest się tam, razem z nimi.
Zauważyłem też drobne zapożyczenie z mojego fanfika, zaś fragment o oprawianiu ryby skojarzył mi się z rybką fugu.

Fìkifkey alor yawne lu oeru