Zacznę od tego że wszystkim wyjaśnię o co chodzi, otóż chce wydrukować zdjęcia z avatara ( koło 30 sztuk ) jednak w takich ilościach nie jest to opłacalne ( wypadało by ponad 200 żeby naprawdę tanio wyszło ). Moje pytanie brzmi czy ktoś nie chciałby skorzystać z okazji i nie wydrukować sobie paru zdjęć? Wybór ujęć do wydruku byłby spory, bo aż koło 1000 różnych zdjęć ( na tyle szacuję, mniej więcej po 500 sztuk zdjęć 2D i 3D ). Zdjęcia będą dobrej rozdzielczości i jakości, w rozmiarze 15x10 cm

Co do kwestii opłat to:
cena wydruku jednego zdjęcia u fotografa wynosi 44 gr przy 200 sztukach ( wywołanie tych samych zdjęć w ilości mniejszej niż 100 kosztowało by 59 gr ). Mam nadzieję że nie obrazicie się jeśli powiem że policzę sobie po 16 gr za każde zdjęcie, roboty będzie naprawdę dużo jeśli zbiorę grupę ludzi chętnych na wspólny wydruk. Robienie i edytowanie zdjęć przy obecnej ilości czasu wolnego zajmie mi od 2 do 3 tygodni. Prowizja wydaję się śmieszna przy takim nawale roboty który może mnie czekać

Jeśli chodzi o przesyłanie funduszy na wydruk to niestety muszę stwierdzić że chętni będą musieli mi zaufać i wysłać pieniądze przed dostaniem zdjęć wydruk niestety kosztuje a ja nie mam wolnych funduszy na wydruk dużych ilości zdjęć. Wiem że możecie mi nie ufać, ale chyba musicie stwierdzić że nie jestem oszustem a przyjacielem

P.S przelew bankowy odpada bo nie mam konta, myślę że zwykły list by starczył ( pobraniowy jest strasznie drogi)