Uwaga! Twoja przeglądarka jest w bardzo starej wersji.
Zaktualizuj ją natychmiast.
Korzystasz z bardzo starej wersji Internet Explorera (6.0). Nie jest ona wspierana przez
producenta i stanowi potencjalne zagrożenie. Jeśli jesteś w pracy i widzisz tę wiadomość,
skontaktuj się ze swoim administratorem i poproś o aktualizację przeglądarki.
Aby dowiedzieć się, dlaczego powinieneś dokonać aktualizacji, kliknij w poniższy link:
Uważam, że już dawno powinien dołączyć do tej grupy, nie wiem dlaczego do tej pory tak się nie stało.
Spełnia wszelkie warunki, więc myślę, że jego kandydatura nie będzie budziła żadnych zastrzeżeń
Zdecydowanie tak. Aqua jest na forum od... od samego powstania z tego co pamiętam. Tylko nie wiem czy jak się mają (tj. czy były) ff albo fan arty popełnione przez Aque....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them theydidn't understand life." John Lennon
Powiem tylko tyle, a raczej zacytuję jednego z ulubionych filozofów:
"Kto posiada najwyższe w kraju szlachectwo, nie dba o tytuły."
Rozsądni ludzie przystosowują się do świata.
Nierozsądni ludzie przystosowują świat do siebie.
Dlatego też cały postęp zależy od ludzi nierozsądnych.
-George Bernard Shaw
Wyobraźnia, podobnie jak logika, to wartościowe, choć trochę ograniczone narzędzie. Choćbyś bowiem miał ją jak największą,
nie jesteś w stanie sobie wyobrazić prostoty życia.