Dzisiaj przeglądając YT trafiłam na taki oto film wypuszczony przez użytkownika officialavatar :
Z tego co widzę podobnego tematu nie było a nowina wydaje się być ciekawa. Dzisiaj mamy premierę nowej, interaktywnej funkcji, która umożliwia fanom dekonstrukcję niektórych z scen z filmu. Można samemu, we własnym domu sprawdzić jak J. Cameron tworzył i stosował efekty specjalne w dowolnym momencie filmu. AVATAR iTunes Extras Special Edition dostępny jest na iTunes i kosztuje 14.99 dolarów.
Strona 1 z 1
AVATAR iTunes Extras Special Edition
Napisano 16 grudzień 2011 - 14:58
Jest to trochę musztarda po obiedzie, gdyż wersja rozszerzona filmu na blu-ray zawiera tego typu ciekawostkę i można obejrzeć w ten sposób większość filmu. Dlatego też ofertą iTunes zainteresują się raczej osoby posiadające wersję rozszerzoną filmu na DVD, gdzie nie ma tego dodatku.

Fìkifkey alor yawne lu oeru
Napisano 16 grudzień 2011 - 16:06
Może to i fajne ale piętnaście dolarów to jest... ile? czterdzieści pięć złoty? Jak dla mnie trochę za dużo. W tej chwili, bo w zeszłym roku kupiłabym bez większego zastanowienia. To raz.
Dwa, to to że nawet na DVD są usunięte sceny w których ten "green screan" i motion capture można obejrzeć.
Ale ciekawostka fajna
Dwa, to to że nawet na DVD są usunięte sceny w których ten "green screan" i motion capture można obejrzeć.
Ale ciekawostka fajna

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life." John Lennon
Napisano 16 grudzień 2011 - 22:39
Użytkownik Toruk Macto dnia 16 grudzień 2011 - 16:06 napisał
na DVD są usunięte sceny w których ten "green screan" i motion capture można obejrzeć.
Chodzi mi o sceny dekonstrukcyjne z trzeciej płyty bluray, w trakcie ich oglądania można w dowolnym momencie przełączyć pilotem scenę obrobioną/nieobrobioną/studyjną. Tego bonusu w wydaniu dvd nie ma. Więcej do poczytania tu, post#56.

Fìkifkey alor yawne lu oeru
Napisano 08 maj 2012 - 20:15
Tu jest link do polowania na gromowoły z YT
Nie umiałam znaleźć odpowiedniego tematu więc sorry za spam...
http://www.youtube.c...&feature=colike
Nie umiałam znaleźć odpowiedniego tematu więc sorry za spam...
http://www.youtube.c...&feature=colike
Strona 1 z 1

Wszystkie prawa autorskie Avatar należą do 20th Century Fox